HM, UR OCH PENN & LINDEX

Hejsan, som jag sa åkte jag och Elenore till handen innan tändläkaren, och det var så kul eftersom jag hittade nya saker :D DEt är så kul att stoppa in nya kläder i garderoben :D Jag lägger ut bilder på kläderna imorgon, så att jag har något att skriva om :) Puss på er!


PERFEKT!

Hejsan, idag är man frisk :D Perfekt eftersom det är träning idag :)

Idag ska jag till tandläkaren, inga hål får man ju hoppas, jag kanske åker till handen men syrran och är där tills det är våran tid :) Nu måste jag städa övervåningen. Puss på er!



LJUSBRUNT

Hello, nu är mitt bankomatkort fyllt så denna månad ska jag SHOPPAAAAA! :D Jag har sett så mycket kläder som jag ska köpa, om det inte finns så vet jag i alla fall vad jag vill ha :) Jag ska också denna vecka åka till porten för att kolla lite på Chilla (som jag kanske kommer jobba på :D) sen hade jag tänkt att färga håret :) Jag tror det kommer att bli ljusbrunt, det är i alla fall vad jag tänker på hela tiden :) Puss på er!


Typ som den här utan alla fina slingor :) När jag sökte på ljusbrunt kom denna bild upp :D


LITE BARNSLIGT

Hejsan, min dag idag har sett ut som igår :) Men jag kollade inte på samma filmer :P Idag har jag kollat på mina favoritfilmer jag hade när jag var lite mindre :P Kanske lite barnsligt men det va lite kul :) Nu ska jag kolla på en annan med Drew Barrimore, men den har jag aldrig sett förut :P Puss på er!



EAT PRAY LOVE

Hejsan, mår fortfarande dåligt, så nu ska jag kolla på en film som mamma hyrde igår. Det är med Julia Roberts och henne gillar vi! :D Jag hoppas den är bra :) Den heter Eat pray love - Lyckan kärleken och meningen med livet. :)
Puss på er!



FÖRSTA DAGEN PÅ SPORTLOVET

Ja det hät va ju tråkigt, redan igår kände jag att jag hade lite ont i halsen. Men på eftermiddagen så hade det gått över, trodde jag. Jag är nu förkyld och har ont i halsen, och känner mig riktigt hängig... Tråkigt! Första dagen på sportlovet... Men det va ju tur att det är 9 dagar kvar :D Puss på er!

En riktig gammal bild jag laddade upp för mer än ett år sedan :)


OC

Hejsan, nu har jag kollar på ett avsnitt av OC på datorn och jag bara älskar serien :) Det händer så mycket hela tiden.
På kvällarna har jag längre inget att göra eftersom jag läst ut min bok på engelska, men jag ska önska mig resten av samlingen när jag fyller år :) Jag har också satt upp lite av mina bilder på mitt rum så min sne vägg så att den ska få lite färg :) Puss på er!


SPORTLOV!!

Hejsan, som jag sa skriver jag idag! :D Och som jag sa redovisade jag idag också! :) Jag redovisade matte 27 :) Så det är bra :) Nu har det äntligen blivit sportlov, det är väldigt efterlängtat! :D Och det är också 1 månad kvar tills jag fyller år!! :D Puss på er!


Någon som kan frågorna? :P nt sitter jag o...

foto0269 (MMS)

Någon som kan frågorna? :P nt sitter jag och jobbar matte med camilla david jesper och ragnar :) det går ganska bra så jag redovisar nog idag :) puss på er!


GJORT OM BLOGGEN

Hejsan, jag har itne skrivit för att jag inte haft lust, inget att skriva om och jag har fixat lite med bloggen :) Nu kommer jag ha så här i stort sätt hela våren eller så byter jag igen kanske men annrs blir det inte ny fören på sommaren :)

Igår hade jag ingen träning så jag och Debbie gick på yoga för första gången :D Det var ganska kul faktiskt :) Sen gick vi på spinning och idag var vi på Bodypump.  Jag lovar och svär att jag skriver imorgon och i övermorgon :D Jag kommer alltså börja skriva igen :) Puss på er!


Foton av mig kan ni också se uppe i hörnet där det går ett bildspel :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DARLING

Hejsan, nu ligger jag helt slut i sängen och ska sova. Världens bästa har nu fyllt 17 år! hon börjar bli för gammal för mig... :P -jag fick träffa massa gamla kompisar och nya trevkiga människor! :) Puss på er!

Hejsan, jag är nu på toaletterna i kungsha...

foto0267 (MMS)

Hejsan, jag är nu på toaletterna i kungshallarna, för att Marres byxor gick sönder :P typ att hon precis köpt ett par på zara :) puss på er


SKOLDAGEN

Hejsan, idag var det inte många i skolan det var knappt så många så att vi täckte upp en hel årskusr samalagt (6- 7- 8- och 9:or) Eftersom det var så några lever fick man lite mer hjälp än vanligt :) Så idag redovisade jag 1 steg i engelska :) Maten var god och man fick lite mer idag eftersom det bara var 1 fjärdedel av skolan där :) Puss på er!



Nu sitter vi fast i skolan pågrund av snök...

Nu sitter vi fast i skolan pågrund av snökaos :P elever ramlar in men det är ett litet dilemma ifall vi kommer hem :) just nu sitter det 30 nior av 200 :P vad säger det er? Puss på er


BARNVAKT

Hejsan, länge sen igen, men jag tycker inte det är lika kul at skriva som jag gjorde förut... Idag hämtade jag upp Robina och jag har nu stylat henne :D Hon är jätte vacker i lockigt hår! :) Puss på er!



Sitter på bussen på väg hem från nacka, ja...

foto0263 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem från nacka, jag kom hem utan påsar idag :( :D puss på er


INOMHUSCUP

Hej, Debbie åkte hem för att äta -.- Själv åt man schnitzel (JÄTTE GOTT) :D Det var ganska länga sen :P Imorgon ska man upp tidigt för att åka till Skå och då blir det inomhuscup i en ishockeyrink, det ska bli lite roligt :) Puss på er!


STUCK AT GULLMARS

Hejsan, idag gjorde jag matte provet så skoldagen idag var jätte bra! Jag blev färdig med tekniken och all svenska är inlämnad :D Snart så ska jag träffa Debbie men hon är fast på gullmarsplan -.- :P Puss på er!



SOV GOTT

Hejsan ber om ursäkt för idag... Efter skolan åkte jag och hälsa på klassen i 1 timme ungefär eftersom jag slutade lite tidigare än vanligt idag i alla fall :) Sedan åkte jag hem och gjorde klart engelskan, blev lite färdigare med tekniken så det känns ganska bra! :) Imorgon ska mina 3 svenska arbeten in som jag är färdig med!:D Jag ska göra projektprovet :D Lämna in engelskan och tekniken :D Och jag kommer hinna med allt! :D:D Puss på er!



6 ARBETEN DENNA VECKA

Hejsan, igår skrev jag inte för att jag inte mådde så bra. Jag kom hem klcokan 5 och då la jag mig på in matta och somnade, sen så åt jag och senare så gick jag och la mig och då var klockan 19:33 :) Det va så skönt att vakna i morse och känna sig så utvilad. Idag har jag träning men jag kommer gå och lägga mig klockan 9 :)

Skolan idag gick jätte bra! Jag har 3 svenska steg färdiga, tekniken och engelskan kommer snart vara färdiga och sen ska matte provet göras på fredag. Så denna vecka kommer jag lämna in 6 arbeten, REKORD! :D
Puss på er!