skolan-gitarr-hem-pluggat-bakat-pluggat-ätit-pluggat-pluggat-pluggat

hejhej, jag glömde skriva när jag kom hem men jag har haft "fullt upp" också. först hade vi skola idag jag bara älskar omsdagar vi slutar 13:40 :D sen åkte jag till gittaren fick i läxa: går oh fiskar med Per Gessle kom hem gjorde lite matte sen bakade jag choklad muffins :) sen gjorde jag lite matte sen så började jag med spanskan för att vi har ett litet prov imorn, aa iaf försökte hittade inte min pappa gissa? glämt dom i skolan smsade lite med klasskompisarna så att jag fick fram allt jag behövde öva på, på ett ungefär sen åt jag lite middag och sen dess har jag pluggat o pluggat och pluggat spanskan :P vill få högre betyg i spanskan den här terminen då blir det ett VG :) så nu tror jag att jag kan allt om det inte är nått jag missat att fråga om ... aja nu ska jag duscha, det känns som att jag alltid skriver att jag ska duscha x).
hare bäst!

Dagens bild:


-

nu ska jag snart till bussen för att äka till skolan, idag ha vi bara idrott och matte as skönt!! efter det har jag gitarr för första gången i ÅR :P nu måste jag klä på mig lite så kan inte skriva hare bäst !

peae out ! x)

Hit the shower!

Haloo, nu har Robina åkt hem för ett tag sen,
 vi åt nån sorts pannbiff gott men ganska starkt :P
 nu ska jag gå in i duschen så att jag luktar lite gott,
 duschade inte igår så jag behöver en (a) hare bäst!

Dagens bild :

Anna Kendrick som spelar Jessica i The Twilight Saga

Anna Kendrick

Planeter..

Hejsan :)
 nu sitter jag här i soffan med Robina och hinner
 bara skriva lite grann :p
 vi har typ bara kollat på teve vi ska leka lite kurragömma,
 och så har Robina ritat rymden på paint på datan. 
själv har det gått jätte bra för mig idag i skolan och jag har vart frisk hela dagen :)
men nu ska vi äta lite
hejhej ♥



Mors mors

Hejsan, tänkte bara skriva nåtts att jag får lite nya inlägg ;) senast jag skrev hade jag komit hem från skolan jag fick gå lite tidigare jag hade ont i magen huvudet och hade blodsmak i munnen men nu mår jag bättre och kommer gå till skolan idag:) efter jag skrivit inlägget förut la jag in lite bilder på fejjan så nu finns dom nya bilderna där också :D men efter jag skrivit gick jag och la mig och somna direkt sen skulle jag äta lite middag och sen egentligen på träning men fick skippa den idag så ja fick gå och lägga mig lite till... när jag vakna kollade jag lite på teve drack lite te (a) och sen gjorde ja inte så mycket mer :P nu ska jag fixa mig för att gå till skolan så...
Hare bäst ! :D


Morgon bilden:

Är dom inte härliga? ;)



Finally!

Hejsan!!!! det här är första gången på länge som jag skriver jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit, jag har haft nått virus på min data så jag har inte kunnat skriva på hela jullovet :( men idag formaterafe Sebbe om min data inte bara så att viryset försvann utan så att ja också har windows 7 det senaste man kan ha typ så allt går jätte fort den ända nackdelen är att jag har det på engelska ... men jag klarar mig galant med det!
så här har ni lite bilder från nyår, dagar med lina och marre och skolan idag plus dagens bild ;)


Med lina och marre:

Rockstjärnor

Marre provar sin nya bikini... inte så lyckat x)

-¨Vill du ha tuperat hår? Prova Bortse X2!¨


NYÅR!:

WE ARE READY FOR PARTY!


Ni är så fina så!! <3


Raketer rilgaste ever!! NOOOT! skoja



Skola idag:...

Rishí och Tobbe, BRÖLLOPP NÄSTA!


(från vänster) Elin Underbar, Angelica Nikki Sixx Shwan och Tobbe Groggy


Tobbe kan le!! :O


Ni är så fina så !! :D<3


SIST MEN INTE MINST DAGENS BILD!!