JAG BARA HATAR ENERGITJUVAR

Ikväll är det träning igen, sista.... :( Inte så kul.

Men det finns något värre det är energitjuvar, jag skulle förklara det som personer som ska ha rätt exakt hela tiden, ingen vill ha fel men dom här är värre dom ska bara störa alla männiksor så att man lägger ner all sin energi på dom och dom ska klaga på alla och själv tycka att dom är bäst, det är lite av min auppfattning av energitjuvar.
Har ni också någon sådan?
Puss på er!


E M E L I E     J U L I U S S O N

DUMMA INTERNET!

Jag ber om ursäkt har inte haft något internet så har inte kunna skriva är nu tillbaka :D Idag har jag vart ledig så jag har gjort lite engelska arbete :) Och så har jag en rolig nyhet! :D JAG HAR BÖRJAT PÅ ELGITTAR :D:D:D
Annars har det itne hänt så mycket ska spela match med 96:onra ikväll hoppas jag spelar bra idag!

En tråkig nyhet: Mitt lag har lagts ner....

kram

E M E L I E    J U L I U S S O N


GOD NATT OCH SOV GOTT!


INGEN FOTORUNDA...

Haha som vanligt blev det ingen fotorunda idag... Kanske blir en imorgon innan träningen :D Vi får se vi får se. Jag  kommer aldrig lova något för ifall jag gör det kommer jag bryta mina löften hela tiden när det gäller sånt här :P
Sitter nu och kollar på Idol idag var ju nästan ingen bra! :P

Kram


E M E L I E    J U L I U S S O N


DET SER NÄSTAN FEJKAT UT



KOLLA LÄNKEN!!!!

http://video.se.msn.com/watch/video/moonwalker-stops-a-moving-truck/1jsbxicz3?from=sharepermalink

FORGIVE ME

Hejsan, igår var jag barnvakt och kunde inte då skriva :P Idag har jag ingen ursäkt så idag skriver jag ;)

Jag blev inlpacerad i ett steg idag det var steg 20 i engelska, jag ska skriva om min drömskola, om det var bra kommer jag få hoppa upp några steg :D Vi får se hur det blir ;)! Jag har inget speciallt ikväll så det är bara att ta det lugnt, jag blev klar med matten idag, skriver på mi tidning i skolan, kan bara göra det där eftersom jag inte har office publisher :P Jag kommer nog börja med engelskan imorgon :) Och jag kanske går iväg en sväng idag och fotar lite, nu blir det ju fina hästbilder :D Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N


HEJSAN :D

Jag är nu pigg och det är snart dags fJag längtar nu tills på fredag för då ska jag vara med Emelie Myrdal, dom sålde Torres och Iza till Moa :P Då ska jag få se hennes hundar! :D Hon har 3 rottisar och en fralla (franskbulldog) :P Och så längtar jag tills Moas valpar är 7 veckor eller nått sånt när dom är lite större för då ska jag få träffa dom igen! :D Och då har säkert alla små söta valpar fått ett hem men då är dom lite mer busglada också (och lite större :P)

Efter skolan idag är jag Robina vakt :P och sen ska jag på utvecklingssamtal :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


IDA HAN SKULLE ALDRIG KUNNA BITA DIG



INGENTING

Hejsan, har inte skrivit på hela dagen var hur trött som helst, så konstigt jag har ju vilat jätte mycket! hur som    helst det finns inget att berätta om idag.
Kram Emelie


HELT SJUKT


SKOLA, TRÖTT, LEDSEN

Idag äe det dags för skola igen... Jag är dödstrött vet inte varför... Jag är lite ledsen jag saknar faktiskt Stella jätte mycket!!!!! Jag blev så fäst vid henne :( Om jag bara kunde ha hund, jag vet att vår familj säger att vi inte kan men jag tror inte på det. Men aja livet är orättvist.


JAG KOMMER SAKNA HENNE!

Haha igår trodde jag att jag hade en chans att få ha en hund eftersom jag hade lilla söra Stella att visa för pappa :D Men så sprack det lite när han inte skulle komma... det har ju alltid vart han som säger emot att vi ska ha hund mamma har aldrig sagt nåtning, men jag tror jag aldrig kommer att få ha en hund... Aldrig.. Bara hela min släkt har typ en, eller har haft en i sin uppväxt... (a) Jag kommer sakna Stella så när nån annan köper henne :'( Jag önskar bara att kunde få bli min! åå jag skulle aldrig åkt dit nu är jag ju fäst vid henne!


STELLA ♥

Hemma! :) Blev kär i minstingen som jag döpt till Stella! Saknar henne så redan nu! Vill ha en hund! Har en pappa så det kommer inte att hända :P Tack Moa för en jätte fin helg! Älskar alla små valparna! Men mest min lilla stjärna! Stella är stjära på Latin :) Snart är det kalas, vet inte om jag orkar med det egentligen jag är dödstrött :P Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N ♥ STELLA



DAGS FÖR MATCH

Nu är det dags för match igen, det va ju inte så länge sen då! Men nånting som var länge sen va att träffa min faster Moa, och idag är det extra kul eftersom jag får se valparna! :D:D Det är första gången jag får se valpar när dom är så små... :D:D:D Jag är så spänd på det här! :D:D:D:D:D

PUSS PÅ ER! Ha en trevlig helg (det kommer inte komma någon uppdatering fören på söndag och då kommer det bilder!!!!!!!)

E M E L I E    J U L I U S S O N


PUPIES!!!!!

HEJSAN! Jag kom hem för ett tag sen och sitter nu och kollar lite fakta om hur man skriver en krönika m.m. för att jag ska göra en tidning i svenskan, det går faktiskt bra med den :) Men nu längtar jag bara till ikväll så att matchen är slut för min faster kommer och hämtar mig redan i kväll! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU! :D:D:D:D:D:D

Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


NYVAKEN

Halloj halloj! Är nu ny vaken och fixar mig inför dagen... Vi har ju skolfoto idag :P Jag har en liten idé av hur jag ska se ut så ni kanske får en bild lite senare ;) Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N

VEM VÅGAR TA FÖRSTA STEGET?


PRACTICE

Okej, nu vad det då dags för träning idag, jag har känt mig ganska seg på sistone så hoppas att det går bra :P Hade ju ingen i måndags eftersom det regna... Då stänger dom av haningevallen -.- Dom behandlar planen som en liten bebis, men vad spelar det för roll? Den suger ändå! :P Måste byta om nu så vi ses tidigare tänker om jag ska ta med kameran imorgon eftersom det är skolfoto och då vill jag ta kort på några... Men vet inte riktigt, men det kan ju va bra också eftersom jag kan ta kort på annat också så får ni en liten uppdatering, med nya foton! :D

VAD TYCKER NI?



I BIG VOICE!



Okej det här är nästan otroligt, jag fattar inte hur man kan ha en sån röst när man är så lite.... ?

AN OLDIE


EMELIE JULIUSSON

Hejsan, nu har jag satt upp lite profilbilder och sånt så nu är min blogg HELT klar! :D Nu saknas bara löftet jag gav er: MER BILDER, dom kommer dom kommer men som sagt måste jag få lite insperation :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


STEG

Har nu kommit hem... Idag har jag typ hållt på med att försöka hitta vilket steg jag ligger på i matten :P Per hjälpte mig med det då nör jag kom till steg 20 (av 35) sa han fu får göra diagnosen sen kommer du komma in på steg 26 eller nått sånt... Ja ba: ooooooj! :P Men det är bra ;) Jag hade också engelska men vi gjorde inte så mycket :P Imorgon ska jag göra diagnosen i steg 20 så att jag kan jobba vidare sen... :P puss på er!


LOGGBOK

Hejsan, jag har nu designat om mina naglar :P Och min loggbok :D Tyckte den behövde piffas upp lite :P

Den gick från:   
Till :D :            

God natt och sov gott!


E M E L I E     J U L I U S S O N


TORRES SOM VALP

Jag tittade lite på facebook och min fasters hundars uppfödare är min kompis bonus mamma och hon har en facebook sida där hon lägger upp fotona på alla valpar i hennes kullar och här hittade jag en bild på Torres när han var liten valp...



Här är han nu (han e lite större än det här då)


MYCKET BÄTTRE EN BIEBER!




KALLT & BLÖTT

Är hemma nu från friluftsdagen, det va kallt ibland men blött om fötterna hela tiden! :P Nu är jag hemma!

Skulle följa med Sara till skutan idag men som jag ser det kommer det börja regna och då är det inte så kul och stå där och fota... :P TACK SARA, dör att du förstår, följer med dig nästa vecka no mather what! :D
SAKNAR ER 9:5! Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N



FRILUFTSDAG

Idag är det min första dag i Kunskap :) Vi har friluftsdag idag och som jag förstog det skulle vi paddla kanot eller nått och typ tipsrunda .... men jag längtar tills den här veckan är slut! För det första ska jag till Moa och träffa alla valpar i helgen :D:D Och så längtar jag till nästa vecka för att det blir lite mer på riktigt den veckan :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


KOMMER SAKNA ER!!!!










SNODDE BILDEN AV DIG EMILIA... (A)



JAG KOMMER SAKNA ER OCH MÅNGA MÅNGA ANDRA!!!!


MIN GÄSTBOK!

Haha nu har jag gjort en liten gäst bok ni kan skriva där i, tryck bara på Min Gästbok (det står under klockan) :)


E M E L I E    J U L I U S S O N

HANDGJORDA SMYCKEN

Glöm inte bort att kolla in Vilssa Smycken!

Handgjorda smycken fina smycken!

http://vissladesign.blogg.se


IPHONE 4 64GB 6000sek




IPHONE 4 UPPLÅST (UNLOCKED) 64 GB


6000 Sek


EMAIL: [email protected]  if you are intressted

Maila om du är intresserad.

Dom kommer från USA från ett företag

Kontakt perssonen: Mary Escober

Nummer: +447024036512

GOOD NIGHT

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Mamma Mia :)
Snart kommer det komma nya bilder, förhoppningsvis ska hitta nått fint ställe eller skog eller något :P
Puss på er!



E M E L I E    J U L I U S S O N

IGÅR- PEPSI STOD PÅ DATONR :p


ENSAM MAMMA SÖKER

Kollar nu på ensam mamma söker det ska bli kul att följa årets program, jag tycker det är ganska bra (a) :P
Senare är det Mamma Mia! :D Den är bra :) puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


NY DESIGN

haha nu har jag ny igen :P Bilden tog jag för inte så länge sen jag gjorde den lite lila :D Blev nöjd :) Det var mest för att jag inte fick upp min meny igen så jag satte den i headern :P Jag tror jag ska ändra lite tycker det verkar så tomt på sidorna men vet inte vad/hur jag ska göra..

NÅGRA TIPS? :D


E M E L I E    J U L I U S S O N

Orginal bilden:


IPHONE 4 64GB



IPHONE 4 UPPLÅST (UNLOCKED) 64 GB


6000 Sek


EMAIL: [email protected]  if you are intressted

Maila om du är intresserad.

Dom kommer från USA från ett företag

Kontakt perssonen: Mary Escober

Nummer: +447024036512

JAAAAA! :D:D:D

VI VANN IGEN! :D:D:D Jag är så glad nu att vi börjat spela bra igen och vi är mer som ett lag än vad vi var från början också! :D det var mot Tungelsta en riktig derby och jag är så glad att vi vann eftersom en tjej som gick i vårt lag för nått år sen och har börjat där nu! ÄGD!!!! :D:D Nu ska jag kolla på en film. Puss på er!


E M E L I E     J U L I U S S O N



MATCH

MOT TUNGELSTA! Vi måste bara slå dom! Jag är inte så himla taggad just nu ganska trött men snart så! :D måste värma upp lite tror jag vakna lite :P jag och Debbie hade ju världens skönaste kväll igår!xD Ja jag kan inte direkt skriva varför, men jag har i alla fall en dejt på fredag ;)xD Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N

DEBBIE SLUT EFTER KVÄLLEN!

JAG GÖR DET IGEN -.-

HAHA! Nu har jag ''slutat'' blogga igen! Jag är så iriiterad att jag inte orkar skriva nånting, jag har liksom inget att skriva om... Jag vill ju ha nya kort! men allt jag har att jobba med är mitt område där jag bor och jag har redan tagir kort på allt! Det e så himla tråkigt! JAG BEHÖVER IDEÉR! JAG BEHÖVER TIPS! hjälp mig.... puss och god natt

E M E L I E    J U L I U S S O N


BEHÅLLA EN!

1 av dom 6 valparna min faster har just nu ska hon behålla! :D

Denna lilla skönhet, em liten flicka . 1½ vecka kvar tills jag får se dom!


MINDRE SKRIVA MERA FOTA!

Hejsan, jag har suttit och kikat runt lite på internet och hittat några så fina fotobloggar och jag ska börja fota mer och lägga in mer bilder än skriva massa inlägg om hela mina dagar iställer tänker jag skriva små uppdateringar Med vad jag gjort, inte så långdraget :P Puss på er

Ps, vet inte när jag kommer börja, ska få ordning på vissa saker först :P

E M E L I E   J U L I U S S O N


HÖSTLOVET

Nu längtar jag bara till höstlovet! Eftersom jag blir hundvakt då men också för att vi ska till Ljusterö och få träffa ELVIS!!!!! :D


PANIK

Idag hade vi träslöjd och jag hade planerat att hämta Robina efter det, och då hade jag självklart också räknat fel och tänkt att vi slutade 3 idag eftersom Robinas fritids stängde klockan 4 idag :P Men icke sa nicke klockan 10 i 4 så kolla jag på klockan i träslöjdsalen och fick panik när jag insåg att jag absolut inte skulle hinna :P Jag ringde Elenore och bad henne hämt henne och eftersom jag har en sån snäll syrra så gjorde hon det åt mig! TUR DET! :D


E M E L I E   J U L I U S S O N

EJ REDIGERAD

IM YOURS

Jag försöker lära mig im yours och så hittae jag den här lilla söta killen :P


BRUTNA BEN

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit har faktiskt tillbringat hela helgen åt matcher och kompisar :D I fradags vet ni ju att jag var med Jossan vi skulle vart i lördags också men hon kunde inte :( Men jag spelade match då också med damlaget och Åsa i vårt lag bröt då sitt vadben... inte så roligt! Sen i söndags spelade jag med mitt lag och då hände det en liten olycka och en tjej i saltsjöbaden bröt sitt lårben... Så vi kunde inte spela klart matchen... Tråkigt eftersom det gick ganska bra för oss då... jajja vi kommer spela om den matchen snart :) Idag är det träning och jag hoppas det blir en skonsam träning eftrsom vi haft så mycket fotboll den senaste veckan.

E M E L I E    J U L I U S S ON

LILLA POLLY MAN BLEV ALLDELES KÄR I :)

HEMMA

Hejsan, dirket efter skolan åkte jag och Jossan hem till henne, hälsade lite på världens sötaste Chihuahua! Hon är bara för gullig! Nu är hon hemma hos oss :) Vi försöker göra så att hon och Pepsi blir kompisar :D Pepsi har fräst lite till henne men jag tror det kommer gå bra :) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


GOD MORGON

Hejsan alla pigga små barn :D Haha, idag är det en väldigt skön dag vi har bara 2 lektioner och sen en mentorsträff EFTER lunch och sen slutar vi= 12.55 :) Sen ska jag vara med Jossan :D Vi ska ta med hennes lilla Polly hem till mig och hoppas att dom ska ''gilla'' varann, så att jag kan vara hundvakt! Puss på er!


E M E L I E   J U L I  U S S O N

Här är alla dom söta! nu har dom öppnat ögonen :D 11 dagar gammla, och 2 veckor kvar tills jag ska dit :D


VI VANN!!!!!!!!

ÄNTLIGEN! Vi vann vår första match idag den här säsongen, vårat lag har spelat kasst hela året både på cupen och i Sanktan, MEN NU VANN VI! Vi vann med 1-0 mot Ösmo, typ vårt hat lag :P Men vi spelade så himla bra!

Tack tjejer! Jag tror vi gjorde min pappa lite glad (gladare) idag! Puss på er allihoppa!


E M E L I E   J U L I U S S O N


VI BORDE HA VUNNIT!

Igår spelade damlaget match, jag spelade inte så mycket, SKIT tråkigt! Vi förlorade med 1-0 men vi borde ha vunnit med minst 1-3 ! Vi hade tusen mer chanser än vad dom hade på mål! Det var ganska orättvist.

Idag är det match igen :) Fast idag är det match med mitt lag (94:orna) mot Ösmo som jag bara hoppas att vi vinner! DET SKULLE VARA SÅ HIMLA SKÖNT JAG SKULLE BLI SÅ GLAD ATT FÅ SÄGA DET TILL MIN PAPPA (som inte kommer vara med). Nu måste jag börja byta om :) Puss på er!


E M E L I E     J U L I U S S O N

Jag saknar det gamla laget lite! Vi hade ganska kul tillsammans! 


SCRAPBOOKING



Hejsan, är nu hemma men innan jag åkte hem så köpte jag ett litet scrapbooking kit som jag ska fixa mitt fotoalbum med, så att det blir lite finare :) Men när jag kom hem så upptäckte jag att mitt lim har torkat -.- så nu m¨ste jag vänta till imorgon för att fixa det så får jag köpa lim imorgon, om inte jag får tag på mamma så kanske hon kan ta ett lim från jobbet om hon har något :P Hörs snart :) Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N

TVÅ OCH EN HALV TIMME

GOD MORGON! Iag börjar vi lite senare än vad vi ska, vi har ingen mentorstid så vi börjar en halvtimme senare :P Ikväll är det match med damlaget division 3 i Huddinge det ska bli kul, och det va kul när jag fick veta av pappa att han och Göran hade tagit ut laget och sen sagt en spelare som skulle vara med men så kommer Åsa, lagkaptenen, och säger: Nej, Emelie ska vara med :D Jag blev så glad när pappa berättade. Hon tycker jag går på mycket bättre.
Idag är det inget speciellt i skolan bara Matte, Svenska och 2,5 timme Engelska -.- Det är väl det värsta :P
Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N