BEAUTIFUL

Hejsan, idag var våran längsta dag i skolan, även om vi fick sluta tidaigare... Vi gjorde en plugghängare där som vi ska sätte upp på väggen så att vi kan hänga våra saker där :) Jag gjorde den mest finaste vackraste plugghängare, INTE! Haha jag hade ingen ide så det bara blev nån träbit med lite ''fina'' märken :P Idag har jag ingenting nu på kvällen men imorgon är det match på torsdag är det match fredag ledig lördag match söndag vet ej...
Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S ON


SÖT LITEN KISSE

Är den inte bara för söt? Det tycker jag :P


STÄMPLAD!

AAJJJ! Jag var på träningen alldeles nyss, det gick ganska bra faktiskt men! Jag blev stämplad på min tånagel som jag håller på att tappa :( Det gjorde så himla ont och.. Jag skrapde upp mitt skrapsår på mitt knä så nu måste jag skrubba det i duschen så att allt smuts åker bort.. DET KOMMER GÖRA ONT! See you later!

E M E L I E   J U L I U S S O N



FOTO OCH LINN

Foto och Linn som jag fick det till fotochlinn... Okej jag läste fel (a) Och jag hade stavat fel på länken till henne i min meny men nu!!

Angelica och Elin JAG HAR ÄNDRAT! :D:D

Nu kommer ni in på hennes blogg :) Jag lovar (A) ;D

Puss på er!

Kolla in hennes blogg: http://fotoochlinn.blogg.se




-

Jag har inget att skriva om....

Skolan idag var hur skön som helst! Som sagt så bara älskar jag vårt schema! Inga jätte sena dagar.. Inte så himla farliga börjartider.. Imrgon har vi vår längsta dag, vi slutar 10 över 4 och det e ju inte världens roligaste men men.
9:2 slutar 5, 3 gånger i veckan, så det är lite mer synd om dom.. :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


I LOVE YOU


KVART ÖVER.....

JAAA! Jag har kollar på vårt schema och imorgon börjar vi 9 men... VI SLUTAR KVART ÖVER 1! Så himla skönt! Jag är faktiskt ganska nöjd med vårt schema det finns lite jag vill ändra på, som hur vi börjar och rasterna direkt efter lunchrasten dom är ju lite onödiga, men annars är det väl ganska bra! :D

Jag säger hej, HEJ! Vilken underbar.... Nej jag skoja :P

Jag säger god natt och sov gott nu! Idag är det bara att gå lägga sig tidigt! Jag stänger av datorn nu och den kommer inte sättas på mer idag! :P Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S ON


DUMBO

nu sitter jag och kollar på världens gulligaste film! Dumbo! Elefanten med stora öron ni vet! Han e ju bara så söt! Dumma elefanter som retar honom! :(
OCH DEN E SÅ SORGLIG!




2-2

Vi spelade 2-2 mot Aspudden dom va inte så himla bra och det kändes som om ingen av dom känt på en tackling förut... Så fårt man puttade lite på dom så sa som bara: Chilla! men vafan det e ju e kampsoprt! :P

Kollar nu på One Three Hill, JAG VILL HA LUCAS OCH PEYTON BACK! jag sitter samtidigt och myser med lilla Skrotis :) Hon är så mysig av sig när hon e trött, mycket roligare!


SMÅSAKER

Hejsan, innan dagen var slut igår ökade mitt rekord från 102 till 104 så nu är mitt rekord i Unika besökare 104 istället :D

Snart är det match inte så jätte taggad, men jag blir nog det snart har fortfarande lite ont i tärna (A) :P Senare ska jag och mamma handla lite mer saker till skolan :P Lite småsaker :) Puss på er!

Max från Båstad när vi var i Danmark


102 BESÖKARE

HAHA NU ÄR JAH SUPER GLAD! IDAG HAR JAG ETT NYTT BESÖKAR REKORD JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT JAG BÖRJAR F^LITE MER!

OM DU VILL HA FLER KAN MAN FÅ HJÄLP AV VISSA SIDOR PÅ INTERNET JAG ANVÄNDER MIG AV BLOGGTRAFIK.SE DET FUNKAR!! :D:D:D:D



96

Hejsan, imorgon ska jag spela match med 96:orna jag vet inte om det kommer gå så bra eftersom jag har typ nått liknande nageltrång, det är absolut inget allvarligt men det är lite ömt och så håller jag på att tappa en nagel på pektån xD krångligt vi får se hur det blir!

Jag har kollat på bröllopsfotografen den e ganska bra faktiskt, lite tragisk... Camilla var här Debbies mamma hon ville ha lite sällskap och hon e så trevlig glad och positiv hela tiden, jag gillar henne!
GOD NATT OCH SOV GOTT!


Lite bilder på katten som smet ut och månen :)


Månen med blixt oxh oskarpt
Månen utan blixt och skarpt


Ser ni vilken skillnad?

TÄNK PÅ DETTA

Att förlora är ingen rolig upplevelse, jag har förlorat många gånger i mitt liv och jag är säker på att jag kommer göra det flera gånger. Att förlora kan betyda många saker: Du kan förlora en tävling, en match eller så kan du förlora något eller någon inget av dom är kul. Men det är inte någon annans fel (oftast, om du förlorar någon är det ju stor chans att det inte är ditt fel). DET ÄR DITT EGET FEL. Make a difference, och det kan bli bättre. Om ni förlorat en tävling var glada och träna mer för att lära er så går det bättre nästa gång! Håller ni på att förlora t.ex. en fotbollsmatch, alla är sega, BLIXTRA till spela bättre och hela laget blir bättre jag lovar, skyll inte på någon ANNAN när ni förlorar: Ett lag vinner, ett lag förlorar. 

Vi har förlorar våran 6:e match den här fotbolls säsongen vi har spelat 7 matcher och vi har 5 kvar vi kommer inte vinna.... MEN! Vi kan bara göra det bättre! Ryck upp er va glada träna hårdare mera och ha en bra inställning på vad ni än gör och allt kommer genast att bli bättre! Speak kindness! Gör någon nått fel: Skrik inte på honom/henne!
Believe: Tro på dig själv i vad du än gör, ha självförtoende!


Det är lite vad jag tänker på när vi spelar en match vi kommer att förlora eller har förlorat en match i fotbollen och jag ser min pappa bli besviken som lägger ner så mycket av sin tid på oss tjejer i Vendelsö och vi inte ens lyssnar på honom i omklädningsrummet när han försöker peppa oss!



We can make a difference Jaci Velasques

VENDELSÖ .VS. HANVIKEN

Hejsan, nu är det dags för mig att börja byta om för om en timme ska vi samlas och spela match mot Hanviken, jag är jätte taggad och vill verkligen vinna den här matchen :D Jag hoppas vi gör det! Efter har jag som vanligt inget för mig :P

Jag har fått frågan om att vara hundvakt åt mim kompis lilla Chihuahua på höstlovet :D Det ska bli jätte kul om hon nu matchar med min katt hon ska komma hit någon gång och kolla hur hon reagerar :) jag hoppas dom funkar :)

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!

E M E L I E    J U L I U S S O N

Lilla POLLY


ÄR DOM INTE BARA FÖR SÖTA!

FASTERS NYA HUNDVALPAR!!!!




MATCH IMORGON

God natt! Nu måste jag gå och lägga mig så jag inte är trött imorgon när det är match! Jag ser fram emot det men jag tror jag kommer va ganska trött -.-  .. TACK DOM SOM VÄLTE TÄLTET! Bus e kul!

Puss på er!


E M E L I E     J U L I U S S O N




TJÄNA PENGAR?

Hejsan :) Ni kanske vill tjäna lite extra pangar precis som jag... Regestrera dig på Bloggerfy.com :)
regestrera dig HELT GRATIS


HTTP://BLOGGERFY.COM



CRAZY

Haha nu har vi lekt lite med katten :P Vi har en pepparmynt sprej för katter och om man sprutar det på kattens leksaker blir dom alldeles till sig! Hon klättrede ju på sin klös stolpe :P

Här kommer lite bilder:



HANDGJORDA SMYCKEN

Gå in och kolla på:

http://www.vissladesign.blogg.se

För handgjorda smycken!

tryck på bilden för att komma till sidan


BLÄÄÄ!

Hejsan, nu har jag kommit hem eller jag kom hem halv 7 men jag gick och la mig direkt eftersom jag inte fått sova på hela resan för att några dumma ungar välte vårt tält typ 12 gåner i natt jag har sovit i 20 inatt! Vi skulle börja sova vid typ 2-3 men det fick vi inte eftersom alla bara ska välta vårt tält hela tiden men aja.... jag vill inte prata om det nu jag är hemma och har  sovit tills nu och har tagit en skööön dusch! nu ska jag bara ner och tar det lugnt ännu mer med mamma :P Kanske äta lite lunch. (För övrigt hade jag jätte kul och trevligt på campingen :D)
puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S ON

Hade ingen kamera men jag kommer sno av Elin sen! :P


HA DET BRA!

Hej Då!

Nu åker jag! Vi ska egentligen samlas vid 11 men jag ska handla litha e till... :) Jag härmar Elin lite och köper en sallad till middag orkar inte ta med mig något att grilla... Vi hörs i morgon!
Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N

ps:  Det blir ingen kamera :( :(



PACKNING



HALLOJ! nu är jag typ färdig för att ge mig ut på camping :) Jag ska bara göra lite småsaker... :p Jag tror jag kommer ha en liten väska med mig också med lite små saker som mobil nycklar busskort och Ipod jag funderar på att ta med mig min kamera men alla säger att det är en dålig ide men jag vill så gärna fota lite (a) Vi får se jag har en stund på mig att tänka :)

Jag kanske skriver innan jag går men sen kommer jag inte skriva fören jag kommer hem imorgon ...


E M E L I E   J U L I U S S O N

SLEEP TIGHT



Nu ska jag gå in i duschen så jag säger god natt nu eftersom jag inte kommer starta datorn mer idag... :P
så god natt och dröm sött hoppas ni alla får en lika bra dag som jg imorgon :)
Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N

FINT VÄDER!!

Hejsan, som ni ser har jag gjort om lite då :) Lite finare tycker jag en va den va från början :P Nu har jag kollat
på vädret och det kommer INTE REGNA!! Vi klarar oss :) Vi kanske till och med får lite sol på oss :) Nu är jag
ännu mer taggad på vandringen men jag är liten ledsen över att Agge inte kommer vara med oss :( Men det kommer bli kul iallafall känner jag på mig :D:D

KOM HEM NU ANGELICA!



E M E L I E   J U L I U S S O N

SKROTIS



Hejsan, nu sitter jag med min katt och kollar på teve och sitter och myser lite :) Jag har packat färdigt
bara matsäckens som packas ner imorgon.. :) Jag tycker det är lite konstigt att vi ska ha med oss egen mat?
Vi ska gå 1,3 mil och så ska vi bära på kylväskor eller vadå? :o Nepp dumt dumt... -.-

SMILEYS!!!!



:):D:P:O..
Nu har jag gjort så att jag kan ha smileys! GULLIGT :D
Jag gillar det att dom är gråa :) Lite mer jag kanske ändrar nån gång till gula vet inte...

Jag hade glömt bort att jag skulle åka till Debbies skola idag... Men jag kan ändå inte träffa henne om jag e snäll.
Eftersom jag är sjuk och vi ska spela match snart vill jag inte smitta henne som jag gjort med mamma... Hon har vart hemma hela dagen idag pga bassilusker... usch! :(

E M E L I E    J U L I U S S O N

CAMPING



Hejsan, mu har jag kommit hem från skolan inte världens roligaste dag men bättre än en vanlig skoldag :P
ska väl inte göra något speciellt idag vad jag vet än... Nått kanske dyker upp jag ska packa i alla fall eftersom
vi ska campa med skolan imorgon! :D Jag ser faktiskt fram emot det lite :) Det ska bli kul :)


E M E L I E   J U L I U S S O N



06:30



Hejsan, nu går man upp.... trött som om man inte sovit på 1 år. Jag kan inte fatta att jag ska gå upp den här
tiden varje dag nu tills vi slutar skolan. Idag har vi arbetslagdag, vi ska paras ihop några från varje klass, 6:or
7:or 8:or och 9:or så att man, jag vet faktiskt inte varför kommer inte ihåg (a) Nu ska jag börja fixa mig...
Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N

GOOD NIGHT

bloggen färdig... God natt


GLAD :D



JAG HAR FIXAT DET :) GUD VILKET KRÅNGEL DET BLEV DEN HÄR GÅNGEN MIN HEADER HAR JAG GJORT I PICASO I SEPIA, MIN FAVORIT FÖR TILLFÄLLET :P


E M E L I E    J U L I U S S O N

HJÄÄÄLP

okej nu är det väl fin :) men om ni trycker på kommentera s¨g¨r inte det.... HUR GÖR JAG?

-.-

Eftersom jag inte lyckades så bra med min redigering så kommer min blogg se ut såhär en tid till jag får tips
eller hjälp med att fixa den...


Kanske men bara KANSKE kan jag fixa nått annat eftersom jag var dum nog att inte spara mina gamla mallar...

VILL HA NY DESIGN

Jag vill ha en helt ny design! En bred hel vit med gråa markeringar och text, mörkgrått, jag tycker det är enkelt
men hur fint som helst, tycker jag, jag vill att den ska vara så bred som det bara går så att jag kan ha mina bilder
så stora som möjligt... är det nån som vet hur jag kan göra? SÄG TILL FORT DÅ! nu kommer jag att sitta och
försöka göra det själv... :P

E M E L I E    J U L I U S S O N

SPEPIA

Igår laddade jag ner picaso :) Det funkar ungefär lite som photoshop men är helt gratis :D Och jag bara älskar
effekten sepia :D




SHOPPING!!

Hejsan, direkt efter skolan åkte jag till stan med Debbie och jag köpte ganska så mycket :D

Jag fick äntligen min STORA ring jag velat ha :D

Och ett nytt fint halsband

En ny liten väska

Och en jeansskjorta :D

FIVE DAYS

Elenore har nu åkt till Falun med skolan och kommer nu vara borta i 5 dagar så jag blir helt ensamm på
morgonoen.... SKÖÖÖNT!


I SEE YOU


Hells Kitchen

Hejsan, jag tyckte faktiskt om ''skolan'' idag för att jag fick träffa mina vänner.. Jag hade jätte trevligt
men.... jag tycker det är onödigt idag skulle vi ha upprop och imorgon ska vi bara titta på film... Slappt
men helt onödigt...

Snart är det träning men jag ska inte vara med eftersom jag är sjuk :( men jag kommer troligtvist gå
och titta :) Sitter nu och kollar på HK med Skrotis. Puss på er!

E M E L I E     J U L I U S S O N

Dakota Fanning: Så gullig när hon var liten!!!


SKOLA

Hejsan, fortfarande sjuk har liksom ett tryck i bröstet när jag andas... Och så är det första ''skoldagen''
idag vi ska vara där i kanske 10 minuter dårå ett upprop sen så får vi gå hem man får inte ens lunch
där... Jag tycker det är så onödigt.... Jaja ska jag tar det lungt nu vi börjar inte fören klockan 11 :P skönt
men onödigt. Men det ska bli kul att träffa lite kompisar ;) Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N



DOM OCH MASSA ANDRA SOM MAN INTE HAR BILDER PÅ, FÅR TA BILDER PÅ.... DU VET VEM DU ÄR! :D

BALLONGDANSEN PÅ DIGGILOO


VALPAR!!!

Hejsan, nu är jag glad för att om fyra veckor är hela min helg planerad för att åka hem till Moa (faster)
FÖR ATT HON HAR FÅTT VALPAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 st 3 tikar 3 hanar


DIGGILOO NO.2



Och så driver killarna med Timotej




DET ROLIGA ÄR ATT DOM SITTER MITT I BLAND OSS xD  (precis framför mig :D:D)



I PAUSEN:




SEN VA DET 80-tals TEMA





Diggiloo NO.1

Hejsan igår kunde inte jag skriva eftersom jag var borta nästan hela dagen... Jag var på DIGGILOO
konerten! DET VA SKITKUL! Artister och komiker, det va bäst! Nu är jag därimot sjuk så idag ska jag
bara ta det lungt HELA dagen, trååååkigt!

Bilder från igår :)

Först åt vi i ulriksdals  Wärdshus

Sen gick vi mot konserten



Framme


Jessica Andersson, Markolioo, Alcazar, Mojje och några till....




FLICKAN FRÅN OVAN



Hejsan nu har jag inte skrivigt på några timmar.... ikväll va jag på torvalla och spelade match med
damerna :) Vi förlorade men för mig gick det bra :D När jag kom hem tog jag en kall dusch och
gick ner för att kolla på en film mamma hyrde jag fick choklad för att jag vart så duktig :D Inte mig
emot... Filmen trodde jag skulle vara bra enligt trailern och beskrivningen skulle den va det men
nu är jag lite besviken på den för den va inte alls så som jag hade tänkt mig :( jajja ska sova nu
kolla lite på Inte utan min dotter men somnar nog innan den e färdig :P
puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N

INBAKAD

Ett litet kort inlägg bara. Katten kom in för ett tag sen den gick och la sig på Elenore överkast
(låg på marken) och när jag kommer in i rummet så sitter jag och myse med henne lite och
bakade in henne i täcket :P



CHOKLAD



Hejsan, nu har jag städat katt luckan och bakat :D Det blev jätte fint i luckan nu så det är
lite bättre ordning... Sen sp har jag bakat en choklad kaka :) Vi får hoppas att den blev god ;)
nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt kommer väl på nått antar jag :P puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N

KLOCKAN 8



Hejsan, jag gick upp vid 8 idag vaknade vid 7 men orkade inte gå upp (A) nu ska jag städa min
kattlucka den e ganska stökig sen så har jag ingen aning om vad jag ska göra kanske baka
igen :) Katten ligger inne och sover på min soffa hon har sovit på mitt rum inatt också, jag tror
hon gillar mitt rum mer nu för att jag tog bort min matta, hon gillade inte den :P.


E M E L I E    J U L I U S S O N ♥

TANDTROLLET!





(oredigerade)

SLAPPA



God: Nu ska jag gå och lägga mig :) jag ska börja vänja mig vid tiderna tills skolan börjar så
imorgon går jag upp 7, som idag :p idag va det träning och det gick väl hyfsat bra.... Debbie va
här innan och tog lite kläder av mig xD Vi bytlånas lite så jag har lite av hennes kläder så byter
vi tillbaka om en vecka :) Jag har saknat det Debbie och jag har gjort lite... jag är glad att det
är på rätt spår igen samma sak gäller Maria :) Snart börjar skolan och helt ärligt längtar jag lite,
men det är skönt att jag får slappa ett tag till ialla fall.
:Natt

puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O N

NAGLARNA



Mörklila med blommor :)

FRÅN FOTORUNDAN









DET FINNS FLER ATT SE


Dusch



Hejsan nu har jag planerat min dag :) Jag har precis duschat lite sen nu ska jag måla naglarna :P
sen ska jag äta lite lunch och efter det blir det en liten fotorunda och sen senare idag kommer
Debbie hit efter skolan och så ska vi hitta på något :) Ikväll är det träning och jag ser faktiskt fram
imot den idag jag längtar lite idag känns bara som en bra dag :D puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N

FOTORUNDA SLUTADE MED......

Hejsan, igår skulle jag ju ut på en fotorunda men det slutade med ett sms till Debbie och så
blev det en liten shopping runda i Haninge Cebtrum istället :p men det va ju lika bra det :)
hittade ett fint linne med lite plajetter och sen så åkte jag hem och åt hos Debbie och vi
cyklade sedan till Ica Maxi och köpte lite skolblock pennor och sudd... så nu är jag redo för
skolstart jag har precis rensat ut och städat garderoben så jag går nu ut på en fotorunda idag
istället :D Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O N

Kläder jag ska slänga:





MIN STÄDADE GARDEROB:


CHANGE



Hejsan nu ska jag bara byta om eftersom jag har lite för kalla kläder för det här vädret...
Sen drar jag på en liten runda och jag hoppas få lite fina bilder! Ska senare idag träffa Debbie
förhoppningsvis :p See ya!

E M E L I E   J U L I U S S O N

FOTORUNDA



Hejsan nu städar jag mitt rum lite har lite katthåt eftersom Pepsi sov i mitt rum inatt :) Hon
är ju bara så mysig :P Senare ska jag dra iväg på en liten fotorunda tänkte jag! Det va så
länge sen samtidigt kan jag då lämna filmen Green Zone tillbaka till affären :P Den va jätte
bra faktiskt lite svår att förstå me jag gillade den :)

E M E L I E   J U L I U S S O N

MOVIE TIME

Hejsan skriver ett litet snabbt inlägg om idag :P mamma åkte idag till Bromma med jobbet på en
konferans och är bort i 2 dagar och pappa jobbade så jag och elenore va ensamma igen men hon
tog hem sin kompis Moa så jag gick ut och sprang 3,5-4 km idag (nonstop) :D ganska stolt :)
Imorgon börjar Elenore skolan så då har jag huset helt för mig själv :D SKÖÖÖNT ska väl kanske
baka nått jätte rologt :) men jag ska också ut och springa :) vill få lite bättre kondis nu till fotbolls-
sässongen (a) nu ska jag kolla på film med pappa en som vi hyrde, med Matt Damon han e nästan
alltid bra i filmer så det ska nog bli bra :) Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S ON

Han är ju inte världens snyggaste precis ... xD




TRÄNING



Hejsan, ska snart dra på träning längtar lite faktiskt eftersom jag får träffa Debbie som har vart i
turkiet nu alldeles nyss :) ska bara byta om lite först sen drar jag mot haningevallen :) Det är så
skönt eftersom jag bor granne med fotbollsplanen :P behöver ingen skjuts och kan gå 5 min innan vi
ska samlas :P Måste stänga av datorn nu BYEBYE

E M E L I E   J U L I U S S ON

BOO FF



Idag har jag nästan vart borta hela dagen (oförberedd...) Jag åkte och spela match med damlaget
i boo och mötte då BOO FF vi torska rätt stort, det är ett bra lag men jag tyckte vi spelade rätt bra:)
Jag är allvarligt talat redan trött så jag ska lägga mig i sängen nu och kolla lite på teve... (A)
imorgon börjar ju alla mina vänner (nästan alla) i skolan så jippie!!!! Helt ensam till och med
mamma börjar jobba imorgon och elvis ska bort... Så helt ensam :( Jajja det kanske händer nått :)

God natt.

E M E L I E   J U L I U S S O N

FATTIGA RIDDARE



Hejsan nu har jag käkat frukost och idag gjorde pappa FATTIGA RIDDARE det är ty det godaste
som finns till frukost :D:D:D nu ska jag väl inte göra nått speciellt ville åka och bada men det
kommer börja regna snart... jag kommer v'l sitta vid datorn en stund tror jag :p


E M E L I E     J U L I U S S O N

MONOPOL

Hejsan, det blev ingen fotorunda idag utan har fixat musik till datorn och till mammas MP3 :P
Sen åkte jag och bada med elenore och hennes kompis :) Det va jätte skönt i vattnet! Nu sitter
vi och spelar Monopol- Pamp på paradisön! man går på almänning och sånt genom en dvd i
teven, medans vi bäntar på att maten ska bli färdig :) Ska spela nu. PUSS PÅ ER!

E M E L I E    J U L I U S S O N  ♥


Jag talar ut

Hejsan nu har jag vaknat och käkat frukost och sitter nu och fixar musik till datorn och lyssnar
samtidigt på Mange Schmidt och Petter. Jag älskar deras låt Giftig och Manges Jag talar ut

så här kommer dom:





Så länge vi båda andas

Hejsan nu ska jag gå och lägga mig och läsa klart Så länge vi båda andas :P
(åttonde gången) Imorgon ska jag som vanligt inte göra :P och om det är fint väder så får
jag inte sitta vid datan hela dagen :( men jag kan ju alltid ha en ursäkt som att lära mig nya låtar
på gittarren då måste jag ju ha datorn så jag kan kolla på youtube och sånt :P Men annars kanske
jag drar ut på en liten foto runda... det va ju ganska länge sen... Jajja

god natt nu alla små!

E M E L I E    J U LI U S S O N ♥


ÄNTLIGEN!

mitt internet har inte funkat och min dator har vart seg.... Men nu... wait for it....

HAR JAG EN NY DATOR!!!! :D:D:D:D
OCH MITT INTERNET FUNAKR OCKSÅ!

jag  har längtat så efter att få skriva igen :D jag måste ju berätta att jag va på grönalund i onsdags!
Jätte kul :) vi vann massa saker och vi hade trevligt! Jag var där med Elenore, Fanny min kusin och
min morfar! Det va han som bjöd oss :P Nu har jag precis kommit hem från expert och installerat
min dator :D Jag är så GLAD!

PUSS PÅ ER! JAG LOVAR SKRIVA!!!!!!!!!

E M E L I E   J U L I U S S O N ♥


LITE SNABBT

Jag har inget internet på min dator just nu :( jag har inte kinnat skriva men jag fick låna min
lillasysters dator lite snabbt :P

Idag va jag och red för första gången på 2 år det va verkligen en liten adrenalinkick att
galloppera i skogen (a) jag har inte gjort så mycket annat dom senaste dagarna nu ska jag snart
på träning och på onsdag ska jag till Grönalund!!! :D:D det ska bli kul :) nu ska elenore ha datorn
tillbaka :P


E M E L I E   J U L I U S S O N  ♥  

FARSTA, KALAS, HEMMAKVÄLL



Hejsan :) jag har faktiskt inte vart hemma idag och har inte hunnit skriva (igen) Först åkte jag till
Farsta med Maria och köpte två set underkläder xD och sen en klänning till :P Jag kan ta kort på
dom imorgon. Efter det åkte jag direkt till farbror Pelle eftersom han fyller år idag :p GRATTIS!
Sen åkte jag hem med Elenore medans mamma och pappa åkte till Millan och Roger på
kräftskiva :P så jag och Elenore har haft en liten FF kväll :D Jag orkade helt enkelt skriva när jag
kom dårå :) Här kommer det roliga :D Jag glömde mina påsar med underkläder hemm hos
Pelle xD så tänk om han ba kollade va det va för påse där och såg mina trosor liksom :P PINSAMT!
Men mamma ringde och förklarade som tur va :P Aja ska gå och lägga mig nu :)

Jag ska spela match med damlaget imorgon :D Division 3 (det bästa laget :D) Stolt som jag är :D


E M E L I E    J U L I U S S O N ♥

Här är då Maria (den blonda :D)

HEMMMMMMA aa Aa aA

Nu e jag hemma från träningen för min del gick det ganska bra idag :D  Mycket beröm från
damlags tränaren :D Jag har duschat och är helt ren och kommer troligvist sätta mig och läsa :D
Jag fastnar varje gång jag läser dom här böckerna man läser typ nonstop. Jag höll ju nästan på
att glömma bort träningen :P jajja uppdatering kommer senare :P

Jag har också kommit på att jag inte fotat på länge nu jag kan ju inte kalla detta en fotoblogg om
jag aldrig har några nya bilder att visa :P

E M E L I E    J U L I U S S O N  ♥


FINT!

Titta ett inlägg till :P Vill bara lägga upp några  bilder  








STÄDAT



Hej sorry att jag inte skrivit något men jag har art och städat hos Robban i stort sätt hela dagen :P
Sen när jag kom hem längtade jag så efter att läsa så nu har jag kommit till lite mindre än halva
boken... Bella ska på grillfest i La Push. Snart ska jag på träning klockan 7, kanske hinner skriva ett
inlägg efter annars kommer det ett efter (loovar) ;)

E M E L I E   J U L I U S S O N ♥

PEPSI GILLAR OCKSÅ TWILIGHT

SITTER NU OCH KOLLAR PÅ SLUTET AV TWILIGHT SJÄLVKLART KOLLAR PEPSI OCKSÅ ;)


TWILIGHT FEVER

Hejsan nu ska jag börja kolla på Twilight, sååå länge sen jag såg den :P Sen blir det
New moon och sen ikväll ska jag börja läsa Eclipse så den här veckan blir en riktig twilight-vecka

Eftersom jag igår såg Eclipse på bio Och boken tar ett ta och efter den kommer jag ju läsa
Breaking Dawn :p 

E M E L I E    J U L I U S S O N

LITTLE FUN

 


DONUT BUN

Jag har gjort en liten frisyr som jag såg på Blogg.se's startsida och sökte då på
youtube och hittade denna söta frisyr :) Jag gjorde den på Elenore :) Men på mig också
den blev inte lika fin då eftersom jag gjorde den inför mamma och såg därför ingenting

OM NI VILL VETA HUR MAN GÖR, SÄG BARA TILL :)
 
Elenores:



Min:
(Lite mindre eftersom jag har kortare hår :P)



TILLBAKA

Vi hittade en sprej och vi har sprejat på hennes lilla hus så nu försöker hon bita det i
stycken xD Hon blev alldeles galen :P

Inatt sov hon hos mig igen först vi mina fötter sen vid 4:a gick hon ut kom tillbaka vid
klockan 5 och slickade mig i pannan (jag brukar pussa henne i pannan så jag tror hon
gör samma sak :P)
Så satte hon sig på mitt nattduksbord en stund sen la hon sig bredvid
mitt huvud i min säng :) Sen la hon sig i soffan och gick upp samtidigt som mig klockan halv 10.
Hon e så himla söt jag är ju alldeles kär i henne!!

E M E L I E   J U L I U S S O N ♥

SNART

Jag skriver snart igen ska bort en liten snabbis vi ska handla lite till, till katten :P

Sprejj och sånt så hon vet var hon får vara :P  berättar om hennes natt sen :P
den e lite underlig :)

Pussss

HAR GJORT OM SYRRANS DESIGN

KOLLA IN:

http://jjuliusson.blogg.se

http://jjuliusson.blogg.se

http://jjuliusson.blogg.se



DAGS FÖR ECLIPSE (igen.....)

Haha nu ska jag börja göra mig i ordning så jag verkligen blir  färdig i tid det är ju bara 2
timmar kvar innan vi ska åka... Och jag tror att vi kommer äta middag där inne kanske
inte men jag hoppas.. Jag kan ju alltid passa på och käka til SUSHI!!! :D:D
Pepsi vaknade precis och jag tror hon gick ut för att gå på toa :) Jag tycker det är lite
kontigt eftersom hon inte kissar i sin sandlåda vi köpt till henne :p

Pusss



KISSEN = SÖMNTUTA



Pepsi var ute HELA natten så när pappa gick upp klockan 6 på morgonen sprang hon in fort
som tusan åt lite och gic och la sig på soffan... klockan 10 går jag upp mamma berättar för
mig och jag ser att Pepsi fortfarande ligger och sover som en stock. SÅ SÖT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GOOD NIGHT



Nu orkar jag inte sitta uppe längre. Jag går nu och lägger mig och kanske kollar på en film
eller nått :P Först ska jag bara gå ner och hämta Pepsi :D God natt!


MIN SIDA MÅR INTE SÅ BRA...

URL http://www.alwaysemelie.blogg.se → http://alwaysemelie.blogg.se/
Sökord Emelie
Tidpunkt 2010-08-02 20:11

Sidan får 64/100 poäng!


http://www.sokmotorkonsult.se/

HEADER

Jag har ju 2 andra headers... Vilken ska jag ha?

Nummer 1: Den gamla :)


Nummer 2: En amatör jag gjorde på picnik ps.hade lite kul bara...





ELLER DEN JAG HAR NU...

GJORT OM

Jag har gjort om bloggen men det ska kanske göras lite mer finslipning :P

BIOOO




Ska nu för trejde gången kolla på....... Whait for it......ECLIPSE

JA jag kanske är konstig men nu är det med Maria som inte sett den än och då fick hon äran att få
gå med mig :D Haha det ska tydlingen bli regn imorgon med så en dags bio blir det :)

pussss!

ÅÅÅ

Nu när det inte blir ngon träning idag p.g.a regnet så är det ingen gammal kompis som kan göra nått
tog kontakt med några fotbollskompisar: Jag är med Tony... m.m. :P Jajja det blir väl ensam idag
igen... Gud va jag icke gillar denna sommar (a)

Puss.. Ehh en ny grejj måste jag komma på nu!

FÄÄRDIG!!



JAG ÄR HELT FÄRDIG MED ATT STÄDA IDAG!!!! Nu sitter jag och myser med Pepsi framför teven och
kollar på Tyra Banks Show tråkigt program idag... :P Ska sen ,när det slutat regna lite, till VI och köpa
katt mat till lilla Skrotisen :) Torrfoder: Det bästa! :D

PUSS PÅ ER!

REGN



Har nu städat hela mitt rum rensat lådor dammat dammsugit har rensat badrumsskåpet dammat där
inne och jag är fortfarande inte helt färdig än... Vem kunde tro att det skulle vara så här stökigt och
jobbigt? jaja.. Pepsi sov i mitt rum hela natten idag hon gick ut klockan 6 för då va pappa ute och då
förstår hon att hon kommer få komma ut xDNär jag är färdig kommer jag väl fortfarande inte få komma
ut eftersom det reganar! TYPISKT. Måste fortsätta nu.
Puss på er!


PERFECT STRANGERS

Sitter nu framför datan och teven samtidigt och kollar på Perfect strangers ganska så
interessant en thriller från 2007 med Halle Berry :) aja det va bara en liten uppdatering
och jo juste VI HAR NU ADOBTERAT PEPSI!! :D Hon är oficiellt våran katt :D
Och jag har kommit på att hon är en korthårig Burma :D:D:D
Puss på er!


HITTA PÅ EN ANNAN BLOGG. GANSKA KUL..


LITE KUL BARA! HAHA xD


ELVIS; I CAN SEE YOU!


NYA SKOR

Hejsan idag har jag vart i Handen med lillesyrran och jag köpte toffsar hårnålar och lite
småsaker... Skor och en tröja :) Jätte nöjd med mitt köp :D
Vi åt också på Subway skiitgott! Syrran köpte en tröja toffsar och ett nytt spel till sitt
nintendo :P Puss på er!