Header

Tjoho, jag har haft det ganska bra idag jag har kollat på Deep Blue Sea och sen Twilight och sen New Moon ! sen åt jag lunch, jag gjorde pannkakor (a) jätte gott ! sen skulle jag fixa min header själv och kolla om det gick att fixa på paint och nu har jag ju värsta snygga (a) jag inte sätta ut den så att nån tar den utan alla får se imorgon för då kommer den synas, hihi! sen har jag hämtat mina kläder från ellos:)!!!!!! jätte fina jag kanske kommer ha dom imorgon ! hejhej så länge


Dagens bild


ooh hottie x)

deep blue sea

Halloj, sjuk idag också, tråkigt eftersom det inte är så kul men man slipper ju skolan(A) så jag kan leva med det. just nu kollar jag på Deep Blue Sea det blir mycket film och teve när man är sjuk... igår kollade jag på New moon LLejon kungen 3 Snow Buddies black Beauty och Baksmällan, och alla filmer jag kolla på var på youtube förutom New moon då ... nu ska jag fortsätta kolla, hare så kul i skolan

gårdagens bild:


Ni måste läsa hela texten, det är faktiskt ganska kul på bilderna sen...

I humorprogrammet ”Saturday night live” i helgen visade Taylor Lautner upp det hjältemod som han önskar att han hade haft på MTV-galan när Kanye West förstörde Taylor Swifts tacktal.

”Twilight”-stjärnan förklarade för tv-tittarna att han skämdes över att han inte hade skyddat sin nya kärlek när Kanye stal micken under den omtalade incidenten på amerikanska MTV VMA-galan i september:  

— Jag har kommit nära en sångerska som heter Taylor Swift. Jag var faktiskt på scen på VMA-galan den kvällen när hon vann sitt pris och Kanye West avbröt hennes tal. Jag antar att jag borde ha ingripit.  

Sedan visade Taylor hur han borde ha gjort när han under en imponerande kampsportssekvens gick till attack mot en skyltdocka föreställandes Kanye och slog huvudet av dockan.  

Spana in bildgalleriet ovan och se Taylors medverkan i ”Saturday night live”!

Taylor Lautner hämnades på Kanye West när han gästade "Saturday night live" i helgenHan förklarade att han skämdes över att han inte ingrep när Kanye avbröt flickvännen Taylor Swifts tacktal på MTV VMA-galan i septemberSedan tog han av sig sin jacka..
...och förberedde sig på sin hämndEfter ett akrobatiskt nummer......så gjorde Taylor upp med rapparen!


Jag hoppas att nu märker att det är dockor annars hade det inte vart kul :P och det roligaste va att Taykor gick med på att slåss mot dockor x)


Sjuk

Hejsan, förlåt igen att jag inte har skrivit nått jag hade mcket att göra igår min data har fått ett virus och jag var inte färdig med SO uppgiften (A) men nu skriver jag i allafall.
idag fick jag stanna hemma för att jag är sjuk, har ont i halsen och hostar. Jag har nyss kollat på New moon kan bara inte sluta kolla på den!! och sitter jag och kolla på Lassie nu, en riktig gråt film... den hät lassie filmen handlar om Lassie som krockade med sin ägare och han dog men lassie överlevde oskadd och sökte upp en familj som höll på at flytta ut till landet, där ute händer det saker, ni måste bara se den jag älskar den men det är kanske bara för att jag är hund älskare ,
nu ska jag fortsätta kolla, hare bra!


Not ready!

Jag har inte skrivit nånting idag heller som sagt har jag haft fullt upp med SO läxorna suttit i typ 7 timmar!! och jag är inte ens färdig än!! men nu orka jag inge mer jag får göra lite i skolan imorgon... jag har inte så mycket att kriva om jag har inte gjort nånting idag, och det gar vart jäte skönt faktiskt, nu ska jag kolla på new moon hejhej så länge.

Tog den från dej Angelica(a)


Tjoho

Förlåt att jag inte skrivit nått jag har faktiskt varit upptagen hela dan igår och idag :p
igår hade jag ju match vi förlora med 1-0 sen så va jag med frida och köpte julklappa, aa det har jag u redan berättat sen så åkte jag till mormor och morfarvid kl 6 och kom hem kanske kl 1, haha ! då gick jag och la mej direkt ni skulle bara ha sett hur trött jag va.
imorse fick jag gå halv 9 , suck!! vi drog på fotbollsmatch igen den här gången vann i med 6-0!! så jävla kul! sen kom jag hem, duscha åt lite lunch, jag åt omelett (a) sen så gick jag o la mej och här är jag nu sitter framför datan och måste göra lite SO läxor som ska in imorgon, jag har inte ens börjat med dem, pinsamt!!

Dagens bild


1-0

tjoho, nu har jag duschat oc grejjer efter matcken det gick skit! Vi förlora me 1-0, tråkigt! men men, så kan det va ibland, nu ska jga åka till Handen med Frida det ska bli kul! men sen ska jag till mormor o morfar och äta middag, dom vill träffa oss innan vi åker till Ramenberget över jul tror jag....
 Nu måste jag sticka till bussen hejhej


Tusan!

Fan också Erik vann! synd för Calle men han kommer bli nått iallafall det vet jag, det måste han!!!!
Erik var faktiskt också ganska bra :)

Men ändå go Calle!

The winner of Idol 2009!!

oops!

Go Calle Go Calle!! jag tro faktiskt Calle vinner i år jag tycker hans version av Higher va bäst!!
Imorgon har jag samling kvart i nio till match vid konsum, jag kommer va så jäva trött! Vi ska möta brromma pojkarna jag har aldrig mött dom förut så det får vi se hur det går :P .
Efter det ska jag till handen med Frida som jag inte vart med på typ ett år ! Och så ska jag till Ramenberget med henne och hennes famlilj så vi måste ju börja umgås lite igen :) men en sak tycker jag är lite pinsamt, vi ska till handen imorgon för att jag hittar inte mitt bankort så jag måste gå till Nordea och fråga om hjälp och om jag behöver spärra mitt kort och beställa ett nytt så vill jag ju föra över mina pengar till Fridas konto så att on kan ta ut dom åt mej det är typ 2000 spänn (a) just nu tänker jag på vad jag ska kpa till mamma o pappa i julklapp, jag har tänkt på spikmattor men om ni har några förslag så ommentera gärna !!

''Äru dum i huvudet?'' haha!


IG---------

Tjohoo, idag hade vi matte prov, min matte lärare Eda trodde at jag i alla fall skulle få G men det känns inte bra om man gissar fram svaren.. så IG----- var det här! Efter det var det julbored på lunchen det var väll ganska gott antar jag, inte så förtjust i prinskorv och skinka... just nu sitter jag oh kollar på en repris på one three hil gillade det as mycet förut men inte längra , haha ! idag blir det en kväll med Izza oh idol, goo Calle!!

Dagens bild :


-

nu är jag väldigt nere och inte alls glad över att det är fredag imorgon! imorgon ska vi ha matte prov på algebra och ekvationer och vet ni vad.... jag suger på det jag kan lite men när jag kommer få provet kommer jag få hjärbsläpp, jag lovar! men jag är också glad över att det är fredag för att det är helg sen! Det gillar jag !!! nu ska jag duscha har precis vart på träning..


Dagens bild:



Robina

Hejsan, jag kom hem typ tjugo över 12 as skönt!! När jag kom hem satte jag på te och kolla på New moon igen, nu har jag hämtat Robinas från hennes dagis så nu ska vi göra nått kul ! Elin (eliiin.blogg.se) och Angelica (angelicuuuus.blogg.se) har lagt upp klipp på Dakota Fanning ( Jane i New moon) när hon va mindre så nu är jag helt inne på henne (a) så det kommer en liten bild på henne.. jag kanske lägger upp ett klipp imorgon min data är lite konstig nu :p

Hon är ju bara för söt!


Robina hon är ju också bara för söt!


så jävla skönt!

haha idag börjar vi kl 8 med spanska sen har vi en lååååång SO lektion men vo slutar tjugo i 12 !! haha, egentligen ska vi ha julmarknad men jag slipper för att jag ska va barnvakt !! jippie nu måste jag borsta tänderna hejdå


Morgon bild:


Here we go again

tjoho, nu har jag kollat på new moon 2 gånger men den andra gången så försökte jag plugga lite samtidigt och jag blev klar med SO uppgiften till imorgon så duktig jag är! Det kanke inte är så bra men jag orkar faktiskt inte så mycket nu hoppa bara på att bli godkänd :) nu ska jag baka lite till imrogon, hejhej


    

NEW MOON VARE HÄR!!!

jag har inet skrivit förs nu för att jag varit ''upptagen'', guess what.... med att kollat på New moon jag har kollat på New moon jag har kollat på New moon (eller luna nueva :P) !! haha, Tobbe och Sebbe bara äger jag tog med mej datan till skolan och Tobias installera nått vlc program och det gjorde så att jag unde spela upp New Moon med bild :D :D :D :D!!!!!!!!!!!!! så nu an jag olla på den om o om o om igen !!! det äger !!! sen så nu måste jag ju göra lite SO saker det suger!!! jag hatar skolan just nu jag bara pallar inte det är en vecka kvar och vi har spanska prov matte prov två so uppgifet att lämna in no frågor (hatar no) allt det är så jävla kasst! aj bara en vecka kvar tills jag slutar iallafall jag slutar tidigare än alla andra i mon klass eller hela skolan... jag sa åka skidor så jag slutar på fredag nästa vecka jippie !! nu ska jag sluta skriva

Dagens bilder:








Nu måste jag göra lite SO (fats jag inte vill -.- )

Hoppas!

hej, idag har jag faktiskt en rätt skön dag (för att vi slutar tidigt) annars är det en tråkig dag (för att det är skola överhuvudtaget men också för att jag har tråkig gitarr (min gitarr lärare är tråkig) haha)

först ska vi ha gympa som börjar typ halv 10 efter det har vi lunchrast och då ska jag fråga sebbe om hjälp med new moon och min data! det SKA funka om det inte gör det slår jag sönder min data. men om det funkar är det ju helt underbart!! så vi får väll hoppas på det... sen har jag engelska tråkigt nog, sen slutar vi tjugo i två jag har gitarr tråkigt, sen ska jag hem och göra läxor tråkigt, sen blir det förhoppningsvis new moon ! nu ska jag bädda sängen hejdå

                                                 Morgon bild:

                                                

Filmer jag vill se/ måste se !


The Yellow Handkerchief med Kristen stewart och Eddie Redmayne



Remember me med Robert Pattinson Emilie de Ravin

helvetes jävla skit!!!

Idag var jag i skolan som vanligt blev först skiit glad av att Rodi hade fixat NEW MOON!! sen blev det tråkigt ifen eftersom det va skola... as trött på det bra dölängtar till jullovet! aja sen skulle jag åka till Robinas fritids och hämta henne (barnvakt) när jag kom hem med henne prova jag att sätta på New moon på tv:en först det gik inte men Rodi hade sagt att det i alla fall skulle gå på datan :) så jag kolla på datan det gick att spela upp.. OM MAN RÄKNAR MED INGEN BILD!! jag hörde allt ljud allt! men ingen bild bara sånna här konstiga mönster det blir när man spelar upp musik!! jag är så jävla sur/''ledsen'' nu angelica hade också fått den och den funka på hennes data! imorgon ska jag ta med mej datan och fråga Sebbe och Tobias ''it-teknikerna'' haha... om hjälp :) så jag får väll hoppas på att kunna se den imorgon .. hej så länge


                 


Dagens:

Tjoho, sorry att jag inte ha skrivit nått jag har gjort massa läxor, och det är Ayseguls fel, min mentor! För kanske en vecka sen fick vi två uppgifter i SO som hon hade tänkt att vi skull bli klara med på 4 lektioner men då hade hon fel!! typ ingen är klar. först är det en uppgift två o två då ska man skriva en resa som år typ mellan 4 länder vilka bergkedjor man såg sjöar vad man gjorde befolkning och naturtillgångar. sen är det en gruppuppgift då ska man skriva om klimatet naturtillgångar ekonmi energi allt!! omöjligt och så har vi matte pro på fredag den är en och en galv vecka kvar tills vi slutar typ och dom föröker döda oss! oshyst nu ska jag duscha, sov så gott/Emelie


Dagens bild:


newmoon.newmoon.newmoon

Hejsan, nu har jag vaknat och ätit frukost, idag blir det en lång dag i skolan men det bästa är.....
Att Rodi i min klass har ju new moon så han ska få ett usb minne av mej så att jag också kan få den, och då kommer jag få den imorgon !! Igår kollade jag på en film på 3:an, Jakten på lycka oo den va ju bara jätte sorglig, den va bra men jag tål inte sånna filmer..
Aja jag bryr mej inte.. newmoon.newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon,newmoon



  





Konstverk av tandpetare.

Det finns en kille som heter Stan Monro so lagt ner hundratalstimmar på att skapa skulpturer gjorda av tandpetare:




Bara den här tog 100 timmar att sätta upp!


Ganska häftigt va ?

jag skriver massa för att jag inte har nått att göra (a)

Vtihajar stora?

Allvarligt alla tycker det är så coolt med vithajar för att dom är så stora och farliga kolla på det här:

 
Gemför storleken


Nu är den inte så stor va? haha !

-

Hejsan, japp jag har inte skrivit nånting idag jag kom hem kvart över 1 från Robban då kollade jag på en film som handlade m Elvis Preaslys liv, den va faktsikt rätt bra :) Visste du tillexempel att han blev tilsammans med sin fru när hon bara va 14år och han va typ 18-19 år ! Och att han har hadt en tvilling bror Jesse som dog när han föddes :( nu har jag inte gjort nånting tagit det lungt och sorterat mina foton o mappar, nu ska jag äta..


dagens bild:


Jobbigt!

Hejsan NU har jag gått upp. det här är tortyr jag ska jobba typ hela morgonen jag ska va där kl 9 och stanna där tills kl 1 och städa! Jag kommer inte att orka mer säger jag inte (a) jag kanske skriver sen när jag kommer hem annars så skriver jag  lite senare sen på kvällen :P nu måste jag fixa mej, hejhej


Morgon bild :


Så vet du om du har en fjortis blogg

Idag kan vem som helst ha en blogg. Det är superenkelt att komma igång med sitt första inlägg. Men att skilja sin blogg från mängden är svårare. Många (läs fjortisar) löser detta på olika sätt. Men hur vet man om man har en fjortisblogg? Här kommer några punkter som kan vara bevis på att din blogg är en fjortisblogg:

  • Du har minst en smiley i varje mening, helst i slutet. ;)
  • Rubriken på dina inlägg brukar se ut ungefär såhär: Gucci: OMG! VILL HA, VILL HA! :P *Längtar* <3
  • Du skriver som du pratar: Asså, ja och Sanna ba Oh My God. Shit vicken snygg klänning asså. Jag dör typ!
  • Du skriver 11 inlägg varje dag, minst ett innan frukost, ett om din frukost, tre om dina "outfits", fem om snygga killar...
  • Du fotar dig själv varje dag och lägger ut bilderna. Såhär gör du för att fota:

  • Du har laddat ner och installerat photoshop för att kunna klippa ut snygga klänningar och smycker (glöm inte skor!!!) till ett kollage och lägga ut på din blogg. Allt för att fler ska kunna se din underbara smak.
  • Du skriver om vad du tycker är kommande modet.
  • Du är inne på Designa din blogg flera gånger om dagen för att kunna göra din blogg mer rosa, lägga in en supergullig klocka och annat. Har du en standardmall är det den rosa med hjärtan.
  • Du kolar alldrig din staving.
  • Din kompisar (som också har likadana bloggar) kommenterar alltid alla dina inlägg och skriver alltid puss som sista ord.
  • Du länkar till alla dina kompisars bloggar. Och de länkar till din.
  • Du lägger ut minst fem Youtube-klipp om dagen. 95% av dem är låtar av ett EMO-band med en sångare som är "Så snygg" och sjunger "så bra"
  • Du lägger ut hela sångtexter på låtar du älskar, men skriver inte vad det är för låt eller artist.
  • Du vet allt om Hollywoodkändisarna och är inte sen att skvallra och döma.
Där har du det om du gör/har alla punkter. Grattis!

Haha hitta detta på en sida (a)

Tjejsnack

Hejsan, nu har gästerna åkt hem, vi har kollat på två filmer en som hette kvarteret skatan det va ingen film precis men nästan, ni kanske känner igen fet i från svt24 (a) det är ett skämt program.. sen så kolla vi på 
Be Kind Rewind med Jack Black, den vär väll sådär det va en B film. Sen så spela vi ett spel som heter Tjejsnack, och tänk till och med Victor va med på det :P han fick göra massa rolga saker som att ringa till skolans snyggaste KILLE elenore (min lillasyster ) fick inte göra så speciella saker faktiskt.. Jag fick därimot äta en tesked tandkräm, blä fyfann va äckligt det va!! Sen fick jag sminka mej så fult jag kunde, jag kan visa det imogon orkar inte lägga in några bilder på datan nu.. efter spelet gjorde vi ingenting vi bara slappa oh sen skulle do åka hem.. det va lite tidigt men Helen va jätte trött :P imorgon  kanske jag skriver jag ska iväg kl 9 till Robban föratt städa :O! inte kul men som sagt jag får 75 kr i timmen för det :)




nu ska jag sova, god natt!


No friends today

Hejsan, jag hade ju gitarr konsert idag.. as tråkigt hatar jullter så jävla töntigt, tycker jag, det är inte min stil, aja vi har iallafall anmält till elgitarr istället :D kul va! Nu har jag lärt mej let me sign och 21 guns på gitarr haha fast inte så bra -.-, snart så ska vi få gästser, det blev inga kompisar idag..  Gerten och Helen mammas och pappas kompisar och sen Viktor tror jag jag kommer.. Vi har köpt godis och chips o dipp, smaskens, lime päron schweppers och cola, bästa ever! Och just nu är mamma och hyr filmer... gissa.... Ice Age 3! ni tycker säkert det är jätte töntigt men jag har inte sätt den och tyckte reklamen verkar så rolig (a) Nu ska jag städa rum innan dom kommer, ha det bäst.


                 Dasgens bild:


               


MIN FAMILJ

Hejsan tänkte att ni kanske ville se min familj :) Jag har en pappa som heter Jonas en mamma som heter Jessica en lillasyster som heter Elenore och en katt vid namn Skrotis.

 

 

Tack och vi höres!


God natt!

Nu säger jag god natt för jag tror inte jag kommer skriva nått mer igag ^^ imorgon är det en rätt så slapp dag har ingenting jag måste göra förutom att gå på nån jävla julkonsert, jag spelar gitarr.. men då ska men väll ha kul? inte spela gamla jullåtar man inte känner igen-.- aja jag ska bara spela i några minuter, inte bara jag då utan några gitarrer till oh flöjter, suck.. sen efter det är det ganska slappt, jag ska väll ringa några kompisar, nånting måste man ju göra :) på söndag ska jag väll jobba lite, och med det manar jag städa hemma hos Robban, inte kul men jag får ju 75 kr i timmen!! den här helgen kommer hå fort känner jag och det vill jag inte att sen ska göra... det är ju inte så att jag längtar till skolan precis.. Sen så måste man ju komma in i lite julstämning jag har inte kommit in i nån än fast jag bakat peppar kakor satt in sånna där kryddsaker i appelsiner har tomtar i rummet ingenting funkar! hoppas det kommer snart, med snön ;) nu ska jag inte skriva om mer tråkiga saker :P godnatt.

Dagens bild:

haha


Go Calle!!

 Skit också jag vill inte att nån skulle åka idag...


         VS         

  
                                                                      =
     
        och              i Finalen !!!!
      
                 
Jag bryr mej faktskt inte att Tove åkte ut igentligen för hon kommer bli nått iallafall !!! 


                              

idol

Hej igen , n har ag ätit middag kollat på idol och mysigt lite med syrran :) jag tyckte erik va bäst med iron maiden och calle med im walking in memhpis (hur det nu stavas) men jag tror att Erik och Tove kommer stå i finalen (a) jag vet inte varför jag tror jag bara tror det :P nu ska jag kolla på vem som går vidare skriver sen igen :)



          Tove Styrke Östman Erik Grönwall


-

Hejsan, jag har inte skrivit någonting idag för att jag kollade på the messengers (a) den va jätte bra! Eller bra den va läskig.. den handlade om att Jess (Kristen Stewart) och hennes familj flyttar mitt ut i ingenstans till ett gammalt hus för att starta om på nytt efter en bilolycka som får hennes bror Ben att sluta prata. Jess bror börjar bete sig konstigt, och Jess börjar se konstiga saker och helt plötsligt så flyger alla saker omkring i huset Jess tar sin bror och springer ut och sen står allt på sin plats igen. Det är något konstigt med Källaren men ingen tror på Jess och hennes bror talar inte. Hon försöker desperat få sin familj att flytta därifrån men dom vill inte lyssna.

Igår kollade jag  på Panic Room, den va inte läskig det handlade om Sarah ( Kristen Stewart) och hennes mamma Meg Altman som flyttade till ett stort hus och råkar ut för inbrotttjuvar. Det lyckdes ta sej till ett rum som hette panic room som fanns i deras hus. Det va typ ett skyddsrum som hade övervaningsapparater, där Meg och Sarah följer inbrottstjvarnas varje steg.. Trots att det va ett säkert rum började tjuvarna bli otåliga och försöker med hur mycket som helst för att tvinga ut Sarah och hennes mamma...

Jag tyckte dom va jätte bra, om ni vill veta mer får ni kolla på dom själva..
Nu ska jag väll mest slappa det är ju IDOL idag, och det måse man ju kolla på :) hejdå skriver sen.

Dagens bild:


Seg-bra-seg-bra dag

Hejsan, idag har det vart en seg-bra-seg.bra dag :)... förs så behövde jag ju gå upp kvart i sju för att vi börja åtta idag. Det är alldeles för tidigt! Vi hade spanska as tråkigt vår spanska lärare suger vi har en vikaries vikarie :p, sen hade vi svenska och so fick typ ingenting gjort sen hade vi lunhrast och då hänfe nått riktigt ''kul'' !! Rodi i min klass har NEW MOON, så han ska fixa den till mej, fatta va bra!!!!! och efter de blev det segt igen, då hade i engelska det va rätt så slappt faktiskt, sen hemkuskap och då hände det nått bra igen, vi delade upp oss i två stora grupper ena skulle baka och den andra skulle skriva några frågor om lite grejjor jag hamna i gruppen som skulle skriva frågor och vi fick sluta en hel timme tidigare för att vi blev färdiga, grymt!! så jag åkte hem och tog det lite lungt därför har jag inte skrivit nått förs nu, det va min dag. Nu ska jag kolla på panic room !! jippie !
ses

                                       Dagens bid:


                       

Trööött!

Hejsan, nu har jag lite bråttom jag börjar kl 8 idag så jag måste åka om en halvtimme -.- igår kollade jag på Twilight men efter det typ vid 12 kunde jag inte somna... jag somnade vid 3 i morse och nu är jag bara för trött och det värsta är att vi slutar 4 idag, snark. idag händer inte så mycket jag kommer väll bara ta det lungt förutom att jag har träning kl 6-7 undra hur det blir.. efter träningen blir det... Panic room !! :) mina kompisar har sett den och tyckte den va bra, så då vlle ju jag ju också se den men sen så visste jag ju att Kristen är med i den ! och imorgon då ska jag kolla på.. The messengers! den är Kristen också med i !! :D nu måste jag fixa mej ha en bra dag, ses.
                                                             Morgon bild
                                                               Härligast!
                                            

Vinter

Hejsan, nu har jag kommit hem från min träning och jag har vart i länna och provat skidor och pjäxor, jag hitta ett par jätte fina :) jag har duschat är färdig och ska kolla på Twilight igen det blev ingen panic room idag men kanske imorgon då... idag hade jag och Sebastian lektion på gympan vi fick VG+ hihi, när vi va på väg hem så tog jag lite bilder på frosten det är så mycigt längtar bara tills snön kommer, hatar vinter men jag älskar när det är snö det är så fint. Jag har kollat på youtube och har nu lärt mej let me sign på gitart! AWESOME!!!! Nu ska jag kolla å Twilight, ses.

Dagens bild....




God morgon

Hejsan, jag har precis ätit frukost, så bra va :) Sen plattade  jag håret det blev väll sådär det går inte platta min lugg för den ställer sig upp så det blir väll diadem idag igen... Idag är det världens bästa skoldag... Vi har BARA idrott i nästan en o en halv timme, sen har vi lunch dårå, men sen har vi engelska i bara timme! Vi slutar 13.40! Jag bara  älskar onsdagar! Jag har träning idsag, så kl 3 ska jag hem till min kompis Sara, så ska vi gå till träningen tilsammans. Vi har träning 4 till 5 så det är inte så mycket så jag är väll hemma till 6! Och då tar min ''roliga'' dag slut, för då måste jag göra lite matte igen, men bara en timme eller så.... Och dår börjar min ''roliga'' dag igen för då ska jag kolla på Panic room, dhadhadhadhaaaaaa! nu måste jag fixa mej....
Ses!
   

Morgonens bilder !



When you can live forever, what do you live for?

Nu ska jag kolla på Twilight, det va faktiskt 4 dagar sen jag såg den... det är ju bara hemskt! x), skojja, nej men det va faktiskt fyra dagar sen synd att inte New monn kommer ut på DVD fören den 24 mars :(. Alldelses nyss glasredade jag pepparkakor med min lillasyster ELenore, dom blev jätt fina :) Och juste innan det kollade jag ¨på Zathura en barnfilm  en Kristen Stewart är ju me, då måste man ju kolla :) Den va väll sådär hon va ju inte me så mycket.... imorgon ska jag kolla på Panic room med kristen och på torsdag blir det The messengers, jag kolla lite idag men hann inte eftersom jag lovat Elvis att göra pepparkakor oh nu ska jag ju kolla på Twilight eller kanske efter Desperat hemmafruar x) skriver väll inte så mycket idag och jag kommer inte kunna lägga ut några bilder förutom dom jag har på datan hittar inte min usb sladd.... kanske hittar den imrogon då :)

                                   Lite härlia bilder måste man ju ha ;)
 
                               Dagens Bilder
                         1:a     
                  2:A     

                                         



                                           Hold in tight spidermonky ;)

                                 

                                                          
                                      
                              
                                                                                  
                         

New moon!

Jag har sett den den va bäst!!!

om du inte har sett den, tävla och vinn bio biljetter:
 http://www.euroads.se/sites/se/surveys/36/survey.php?medieid=1505&advertid=18581&earc=

New_Moon_poster


Tjoho :)

Idag har det vart en jobbig dag men bra.. först hade vi no, fysik, fattar ingenting. Sen hade vi matte och jag gjorde 22 tal :D sen hade vi teknik och där bygger vi titanic... VI BLEV KLARA, den blev fett snygg. Jag åkte hem och plugga matte -.-, har matte prov nåsta fredag, tråååkigt! aja jag är väldigt avundsjuk på mina kompisar som va på paramore konser igår, och den va ju förstås BÄST, aja. Nu fixar min kompis min heder det kommer bli en liten översakning va det blir, den som jag har nu har hon oxå fixat men jag tycker inte om blider på mej, det gör jag aldrig men vem gillar mina bilder på ena ser det ut som att jag blåser up kinderna och sen andra ser jag ut som muse pigg (a).
Nu ska jag äta lite ses.
          
             Snyggingar :D