Nt sitter jag på arlanda och ska snart gå ...

Nt sitter jag på arlanda och ska snart gå på mitt plan mot egypten :D önska mig lycka till i vattnet ;) haha, ni får alla ha det så bra och på skriver jag igen om 2 veckor eller kanske snart ifall det finns ett internet café :D puss på er allihopa!


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

Hejsan, imorgon väldigt tidigt åker jag till Arlanda :) Jag kommer ha det så skönt i egypten med familjen och mormor och morfar :D Jag kanske inte hinner skriva imorgon (orkar) så GOD JUL PÅ ER ALLIHOPPA

Snälla sluta inte läsa bloggen jag kommer hem den 5:e januari så då skriver jag ett inlägg när jag kommer hem eller den 6:e :)

PUSS PÅ ER ALLPHOPPA OCH HA ETT TREVLIGT JULLOV!!!


Nu åker jag till solen!! :D


Nu blev det lite tårar. Jag har precis läm...

foto0233 (MMS)

Nu blev det lite tårar. Jag har precis lämnat katten på hotell där ska hon bo i 2 veckor. Jag kommer sakna henne så! :(


Är nu i stan med skolan och vattnet är ful...

foto0232 (MMS)

Är nu i stan med skolan och vattnet är fullt av de fina svanar :D puss på er !


VID DENNA TID IMORGON

Hejsan, nu sitter jag här färdig för en stadsvandring i Gamla stan. Idag åker vi alla nior in till stan för att gå runt och handla julklappar :D Det ska bli kul :) Idag är det sista kvällen som jag är hemma i mitt hus :D Sedan vid denna tid i morgon åker jag och mina familj till EGYPTEN :D:D:D Jag vet att jag tjatat och pratat om det mycket nu men jag är så taggad på det :D 
Vad ska ni göra i jul?

Puss på er!


SISTA TRÄNINGEN

HAJSAN! :D Idag har det inte varit någon skoldag... Det har varit en pysseldag och alla-lärare-struntar-i-att-säga-att-niorna-slutar-klockan-1 DAG :D

Jo såhär gick det till: Vi har inte gjort någonting i skolan eftersom de redan ''satt alla betyg'' så vi pysslade lite i bilden efter lunch på plan 3. Klockan 1 säger alla lärare till niorna som finns på plan 1 & 2 att de får sluta. Men nu är det så att de inte vet att det finns ett plan 3 (tydligen) Så vi stannade i skolan en timme extra så när vi gick ner för att det var ''bg'' så var hela skolan tom..... Det var min dag :D

Idag är det min sista träning sen har laget lov plus att jag åker till egypten på onsdag morgon!!!!!!! :D

Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N



Hejsan, det har nu snöat på mycket att all...

foto0228 (MMS)

Hejsan, det har nu snöat på mycket att alla elever går på led för att komma till skolan :D haha skönt att man snart åker till egypten ;) puss på er!


TUMBA

Idag gick jag upp halv 7 för att åka på en cup i Tumba som jag inte riktigt förstår varför vi anmälde oss till den :P Det var för bra lag med, men men jag gjorde i alla fall ett mål :D Mer än så har det inte hänt idag men nu ska jag gå ner och fika med familjen ;) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N



PLASTGRAN

Hejsan, nu har jag vart hemma en stund :) Det var ganska lugnt hos Robban faktiskt inte lika stökigt jag trodde att det skulle vara :P Jag fick också montera upp deras gran och klä den med Robina sen :) Det va roligt :) Senare i eftermiddag ska jag på cup i hanviken, det ska bli kul att träffa några kompisar :) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


CLEAN CLEAN CLEAN

Hejsan, nu har jag vaknat för att börja fixa mig eftersom jag ska åka och städa hos Robban :) Det ska bli jobbigt men bra för då får jag pengar till egypten :D Jag fortfarande inte vant mig vid min frisyr jag går och känner på mitt huvud hela tiden :P Men jag är nöjd så det är bra ;) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


JAG BLEV NÖJD!

Halloj, nu ska jag gå och lägga mig :) Jag e super trött, imorgon ska jag städa hos Robban och senare på cup :P Idag var det en tråkig skoldag, hände ingenting förutom att redovisa tekniken, det var väl ganska kul :) efter så åkte jag till handen och snagga halva huvudet xD Jag blev faktiskt nöjd :D Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O N

SYNS INTE SÅ BRA :p


Nu har jag rakat! :D<3

Nu har jag rakat! :D<3


Hola , nt sitter jag i matsalen och plugga...

foto0218 (MMS)

Hola , nt sitter jag i matsalen och pluggar biologi :) Sofi var här och plugga alldeles nyss men hon har nu gått upp till kjell för att prata. Han är ganska irriterande och är ingen favorit lärare... Jag tror han är lite för gammal för att jobba kvar som lärare så det är ju bra att han går i pension efter vi slutat :P jag tycker inte att gamla lärare som jobbat på skolor alldeles för länge för deras undervisning blir inte så bra som det blir med yngre lärare. Jag har stött på denna situation förut :P puss på er! E M E L I E J U L I U S S O N


SKOLAN GÅR BRA!

Hejsan, jag ska nog börja med en ny början, Hejsan är tråkigt...

Idag i skolan har jag vart hur duktig som helst tycker jag :) Vi gjorde ett litet "prov" i matten och jag fick nästan rätt på alla. Jag redovisa steg 25 i engelskan och lämnade in 2 st steg i svenskan :D Jag ska försöka bli klar med steg 23 i svenskan också så jag blir klar med alla terminsmål :) Jag ska också redovisa i biologi för VG och sen redovisa spanska ste 24 så jag blir färdig med det någon gång :) Idag har jag gitarr ikväll och ska läsa på lite i biologi ;)

Puss på er!


ÄÄÄNTLIGEN!

Hejsan, jag har nu suttit frmför datorn i 3 tim och har inte kommit in på bloggen fören nu :O Den va jätte krånglig -.- Men aja nu är jag inne :) Nu kommer ni få bilder från min dag igår :)

Det började med att jag och Ida och till Ribbyskolan i västerhaninge :)



Sedan efter den roliga uppvisningen åkte jag och mötte Debbie i handen :) När vi kom hem till henne hade söta lilla Vera avlidit :'/ ♥


Puss på er!
E M E L I E   J U L I U S S O N

JAG SITTER OCH PLUGGAR

Hejsan, nu sitter jag i skolan med Sofi och Ida och pluggar reningsverket. Snart ska vi gå och äta,, hoppas det är något gott! :D I helgen planerar Jag, Elin, Sofi, Ida och killarna att åka till Boda Borg och köra tjejer mot killarna :D Det kommer bli tidig morgon men jävligt roligt när vi kommer fram :D Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N 

 

HAJAR

Hejsan, idag är det skola igen... Inte så populärt :P Skönt att man snart åker till EGYPTEN :D Alla har säkert hört om hajproblemet men de har nu öppnat stränderna igen och man kan bada :D Hajarna trodde att de simmande människorna var föda, de hajarna gillar inte ens människor i vanliga fall :P Men nu känns allt lugnare :) Puss på er!



TRÄNING

HEEEJ! :D var ni för er där ute ? jag chillar galet men min vän Debbson :D Snart ska jag på trräning och ha lite b-styrka :P Sen så ska jag bara hem och sooova! :D Jag lägger nog upp alla bilder imorgon för att jag hinner inte riktigt nu eftersom jag ska åka :P Puss på er!



Hejsan :D nu är jag hemma hos Debbie och ...

foto0210 (MMS)

Hejsan :D nu är jag hemma hos Debbie och har ätit här :) nu ska vi hem till mig och då lägger jag insett inlägg med bilder från elin och sofis fina uppvisning :D puss på er!


BIOLOGI

Hejsan, min dag har vart jätte tråkig, men jätte skönt! :) Jag har snart kommit på en ny låt tillsammans med min begåvade lillasyster på piano :) Sen så har jag bara kollat på teve läst lite i biologiboken JIPPI! :D

Hoppas ni haft en bättre dag! :D Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N

DEN FÖRSTA BILDEN JAG LADDE UPP PÅ DENNA BLOGG :p

Mobilinlägg! ...

Mobilinlägg! GOOD NIGHT! <3


SIDECUT

Hejsan, idag var jag lääänge i skolan för att göra en idrottsuppgift, men det gick ju bra :)
Efter skolan så åkte jag tilll Handen centrum med Marre :D Det va roligt, det var väldigt lääänge sen jag träffade henne och va med henne så :) Jag beställde tid hos frisören Cilla som jag ska klippa mig hos :)

NYHET:
På fredag nästa vecka så klipper jag mig, och det blir en sidecut :D Hoppas det blir bra! :) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N

http://blogg.mama.nu/bt_cache/4/f/2010/08/IMG_10961.jpg


FREEEDAG!

Hejsan, Nu sitter jag och kollar på Jims värld, så kul! :P Idag på morgonen gick allt mycket fortare än det brukar göra :P Och idag är det......: FREEEDAG! :D Yes jag älskar fredagar :D Idag i skolan ska jag lämna in min engelska berättelse, och en idrottsuppgift och om jag hinner jobba klart med steg 24 matten :D Det vore grymt! :D
Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


KÖTTA

Hejsan, nu drar jag iväg på träning. Vi får se hur det går :P Kommer typ inte kunna springa :P Men jag köttar på xD haha. Kommer  hem vid 8:a så jag missar inte Grey's :D typ första gången och det är sista avsnittet. Hemma har jag nu skrivit lite mer på min engelska jag bara hoppas på att den blir färdig till på fredag :) Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S N


ÄNTLIGEN!

Hejsan, nu har jag kommit hem och sitter och kollar på Top Model. Idag var det en seg dag, jag gjorde inte mycket idag men jag redovisade min låt iallafall så det va ju bra :) Ikväll är det äntligen dags för träning igen! :D Nej nu måste jg gå ner och dricka ett glas vatten, jag kände att jag blev jätte törstig. Jag gillar egentligen inte att dricka vatten, men nu kända jag ett jätte sug efter kallt vatten :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N



Mobilblogg Hejsan, nu sitter ja...

foto0206 (MMS)

Mobilblogg Hejsan, nu sitter jag här i matteworkshop och jobbar matte med Sofi Ida och Jelena. Jag har precis redovisat min låt för min musiklärare och fick VG på min låt :) puss på er! E M E L I E J U L I U S S O N


TRUE COLORS

Hejsan, nu sitter jag på mitt rum och spelar lite gitarr, över på True Colors :P Ikväll är det ju dags att spela gitarr så måste öva lite extra på läxan :P Imorgon är det dags för skolan :) Jag har haft 2 hemma dagar nu så det ska bli kul att få träffa lite kompisar : P Puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N



Hejsan, nu testar jag för första gången at...

foto0204 (MMS)

Hejsan, nu testar jag för första gången att mobilblogga så jag får se hur det ser ut :) puss på er! :D


MANDARINER

Hejsan, jag vet att det säkert inte är många som läser min blogg just nu pga skolan  :P Men jag skriver i allafall :) Nu sitter jag och dricker c-vitaminer och äter :P Jag sitter med mina oranga mandariner och engelska berättelsen och kollar på sjunde himlen som är på teve nu :P Plugga på nu! Puss på er! :D


E M E L I E    J U L I U S S O N


ENGELSKA BERÄTTELSE

Hejsan, jag är fortfande sjuk så jag stannar hemma idag också... Det är inte så kul för tiden står stilla och man är liksom rastlös -.- Ja fortsätter nog med engelskan idag och hoppas att den blir färdig, det jobbigaste med berättelsen är att det länns som om jag inte kommer någonstans :P Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O N



DAGENS BILD

Min första vinterbild



FOTO-VARDAG-VERKLIGHET

Hejsan, nu är världens bästa Elli fixat min design, den blev riktigt bra tycker jag! Jag ska finslipa lite på den bara för att jag vill upp min meny lite det ser så tomt ut annars :P Nu ska jag börja fixa mig för att gå och lägga mig, jag är bara så trött! Det blev förresten ingen träning för mig idag -.- Det blir på onsdag istället :) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N



RAKAD MAGE :(

Hejsan, nu har min lilla älskling kommit hem: Skrotis! Hon har vart på sjukhuset för att kastreras, men när de väl sövt ner henne rakat hennes mage och rönkat henne så såg dem att hon redan var kastrerad, det va ju lite tur men nu är hon alldeles groggy! Hon kan ju knappt gå och hon springer inte iväg när man kommer :P Puss på er!
PS: Nu e jag lite irriterad för att kameran krånglar, det blir längre inga fina bilder... :(

E M E L I E    J U L I U S S O N





STATESTIKEN SÄGER.....

Hejsan, börja se nu att min statestik på Unika besökare börjar öka lite :) Igår till exempel hade jag ganska många :) Nu sitter jag och kollar ut och önskar att det var fint väder ute, jag hoppas jag är frisk imorgon och att det är fint väder då så man kan gå ut och fota lite, i lördags va det jätte fint väder men jag kunde inte gå ut och fota eftersom jag hade besök av Elli i fotbollslaget som va utelåst :P Men vi hade trevligt :) Nu bara LÄÄÄÄNGTAR jag tills solen kommer fram, jag vill ju ha några vinterbilder innan jag beger mig till Egypten, men gissa va fina kort jag kommer få där! :D  JAG ♥ EGYPTEN
Och om jag har tur kanske det finns datorer där så jag kan blogga :D Det är ganska snart som jag åker ;)
Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O N


HEMMA IDAG

Hejsan, nu sitter jag hemma för att jag är sjuk... -.- Inte roligt, men jag har lite skolarbete hemma som jag kan aarbeta med :D Jag gick upp som vanligt men sen gick jag och la mig igen och somnade om, jätte skönt! :D Nu sitter jag och arbetar på  min berättelse i engelskan. Juste sen har jag bett Elli i laget att hjälpa mig med min design eftersom den krånglar så mycket, hon e verkligen jötte snäll om hon kan fixa den! :) Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N



SLÄKTBESÖK

Hejsan, nu har jag kommit hem från en jobbig kväll hemma hos Ida, nej jag skoja bara vi hade jätte trevligt (jag somnade). Idag spenderade vi våran morgon framör teven och kollade på Fullt hus! :D Så roligt! :D Sedan åkte vi hem till mig där jag hade lite släktbesök och mina små kusiner va där :) De är bara så roliga :D puss på er!


E M E L I E   J U L I U S S O N



TILL IDA

Hejsan, snart så beger jag mig iväg till Ida för att ha lite skoj där! :D Det ska bli jätte roligt! :D Jag kanske skriver mer idag eller imorgon ifall jag få tillgång till dator hemma hos henne :) Ha en bra kväll! Puss på er!


E M E L I E      J U L I U S S O N



ÄLSKAR MAN JAY ELLER VAD?

Hejsan, skrev ej igår pga orka inte. Kollade på idol igår och Jay va ju bara så grym, han sjöng min favvo låt In the ghetto av Elvis Presley jätte bra! :D Idag gick jag upp tidigt för att åka på fotbolls cup, det såg ganska ljust ut i cupen i början men sista matchen i gruppen förlorade vi så att vi åkte ut ... :( Lite tråkigt men skönt att komma hem :) Nu sitter jag här med Elli i laget, hon är här för att ingen är hemma hos henne och hon glömde sina nycklar :D Ikväll ska jag till Ida för att hon är hemma ensam. Puss på er!


E M E L I E     J U L I U S S O N



SKOLAN GÅR NU BRA!

Hejsan sitter nu här i skolan och pluggar engelska :) Jag har idag blivit fördig med kursarbetet, lämnat in svenskan och redovisat spanskan och gjort klart matten och snart redovisa matten :) Och så har jag fått reda på att jag fick VG i slöjden :)

Moa sitter här bredvid mig och jobbar kurs :) Idag ska jag senare stå i hamburge försäljningen på schyst och stil cupen på Torvalla (obligatoriskt) Tråkigt men roligt att få träffa lite kompisar som jag troligtvist inte skulle gjort annars :P Puss på er!

E M E L I E   J U L I U S S O  N



TIME TO OWN IT

Time to own it är namnet på en ny låt jag har skrivit, den är till mig Elin. Jag försöker hitta på en till dig :P Det är bra enligt Elenore och som  i de anra låtarna jag skrivit är det självklrt ett fingerspel :P Haha, jag och plock alltså! :P

Nu sitter jag och kollar på tv apparaten och bara längtar till fredag eftermiddag så att man slutat skolan :P Puss på er!


E M E L I E    J U L I U S S O N


HALVMÅNE

Hejsan, är nu vaken fast än jag har sovmorgon så går jag fortfarande upp tidigt, jag måste vara knäpp som gör så men samtidigt smart eftersom jag bler klar i tid :)

Har någon sett våran vackra måne idag? :) Den är en jätte smal halvmåne och man ser lite grann av resten :)
Puss på er!

Idag bjuder jag på en cool bild jag fick på den:


KUNSKAPSGYMNASIET

Hejsan, idag var jag på Kunskapsgymnasiet i Globen med skolan för att se hur det va, helt ärligt verkar det faktiskt ganska bra :) Det var några fördelar att det låg där det låg + lite andra saker + att den linjen jag vill gå finns där :) Ekonomi-juridik kommer den ju heta när jag börjar ;) När jag skulle ta bussen hem såg jag en brun duva, aldrig sett förut... Brunis heter den :) Puss på er!


IDA JAG HITTADE BRUNIS PÅ GOOGLE