LITE TIDIGARE

Haloo, snart är det dags för träning, men jag är inte så taggad för den... Jag har känt mig väldigt seg på sistone, och då tänker jag mest på träningen men också skolan, det går bra men segt... Jag kanske bara behöver sova lite längre gå och lägga mig lite tidigare. Jag får prova det imorgon. För idag är det sen träning. :P
Puss på er!


MUSIKGRUPP

Halloj! Idag kändes det som en lång dag men den var precis lika l¨ång som alla andra... :P Sitter hemma nu kollar på lite låtar till vår lilla musikgrupp vi ''skapat'' i skolan :) Den e så rolig att ha för då får man en rolig ''lektion'' för att komma bort från skolarbetet en halvtimme :) Det är ganska bra och ha ett ämne som musik. Puss på er!


SOLEN SKINER

Hejsan, igår jag man och la sig sent så man vaknade också sent idag... Inte så kul det känns som om man sov bort hela dagen :P Jag har vart ute på promenad idag med :) Jag fotade lite ute i det fina vädret :) Igår kollade vi på 2 filmer, Vampyrer suger och Karate kid. Vampyrer suger suger! :P Det va så dålig! Karate kid var därimot jätte bra! Älskade filmen. :) Idag ska vi i familjen kolla på Night and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz :) Puss på er!


VI HAR GÄSTER

Hejsan, nu sitter jag i soffan och pratar massor med Malin :) Vi har inte träffats på jätte länge så det är jätte roligt att träffa henne nu :) Vi kommer nog prata om ett och annat. Puss på er!


SHOPPING

Hejsan :) Idag har jag fotat med Debbie, gått promenad till maxi åkte buss till handen sen gick vi en promenad hem till Debbie igen :P Så nu sitter vi här och jag ska börja bege mig hem för snart får vi gäster :) Puss på er!

INTE SÅ LOVANDE

Hejsan, nu sitter jag hos Debbie och lyssnar på när hon sjunger, det låter inte så lovande, nu förstår jag de människor som får lyssna på mig hela tiden :P Senare ska vi ut och ta en promenad :P Puss på er! :)

FRÅN DEN LJUSA SIDAN

Hejsan och God natt! :) Idag har jag lärt mig av kära Sofi att jag ska se allt från den ljusa sifan :) Det finns alltid en.

Ikväll har jag kollat på Sinbad, lite av Meet Joe Black och massor av OC :D Ett litet favvoprogram jag har :) Imrorgon kommer Sundberg hit det ska bli roligt. Sen har jag bestämt jag jag ska åka och hälsa på min gamla skola och vänner på torsdag direkt efter skolan :D Det ska bli väldigt trevligt att träffa dom :)

Detta var dagen innan den sista sommaravslutning med gamla klassen... :)

I SKOLAN

Tja vad ska man säga... Jag har inget att skriva om längre. Nu sitter jag kvar i skolan och jobbar lite svenska om 40 min får jag åka hem och då är det helg! :D Imorgon kommer Malin Sundberg och hennes familj hem till oss. Det ska bli kul det var så länge sen jag träffade henne :) Puss på er!


I LIKE IT

Hejsan, skolan gick segt idag. Vi hade en teknik föreläsning men inga lektioner. nu kollar jag tidigare steg i matten eftersom jag har planerat att göra projektprovet för steg 25 snart :) OC har börjat på teve igen :D I like it :) Puss på er!

Jag önskar skolan var roligare :)

HITTADE EN BLOGG

Hittade en blogg som hade så bra bilder från Breaking Dawn part 1. Jag håller nu på att läsa om böckerna igen för 8:e gången och jag bara längtar så tills Breaking Dawn kommer ut :D

Först så är detta detta underbara barnet som kommer spela Renesmee :O Hon e ju bara för söt!


Detta skrev hon skulle vara en scen från deras smekmånad :D Jag bara längtar! :D


Sen finns det en annan jätte fin bild hon hade men jag tänker inte sno alla :P

CORE

Hejsan, ber om ursäkt att jag inte skrivit på några dgar. Jag har helt enkelt inte haft något att berätta.

Jag kom precis hem från ett core-pass med några från laget :) 30 min men stannade sen i 45 med Debbie för att träna lite ben m.m. Puss på er!




DEAR JOHN

Hejsan, för det första Debbie så är DU underbar. Men den bilden var jag inte fin på (a) <3

Jag har nu kollat på The last song och Dear John. Tusan vad många tårar jag har fällt till dessa filmer. Dear John är en av de bästa filmerna jag sett men jag hatar slutet... Är det inte meningen att kärlekshistorier ska sluta lyckligt? Jag grät för allt i filmen till och med i slutet för att jag inte tyckte det var bra nog :P Jag älskar sånna där romantiska filmer. Tänk om man hade ett sådant föhållande där allt var perfekt som i en film :P
Puss på er!

E M E L I E    J U L I U S S O N



<3

du är ju bara för underbar min lilla sötnos ! <3

UTSIKTEN ÄR FIN

Hejsan, idag har det gått jätte bra i skolan och det känns som att jag kommer få en bra vårtermin :D Hoppas ni alla andra har det bra i skolan. Och en sak ska jag säga att plugga är tråkigt men det lönar sig senare :) Puss på er!
Jag gör om ett litet citat ni känner säkert igen det men jag säger såhär: Det är jobbigt att klättra men utsikten är fin :)

ALLT DET BLÖTA

Hejsan, nu har jag klätt på mig stigit upp och ätit frukost. Jag borde inte vara så trött längre men man har ingen lust att ta sig till skolan med allt det blöta :P Idag är det en vanlig skoldag och idag ska jag jobba matte först och främst :) Puss på er!



I DETTA KALLA VÄDER

Nu drar jag på träning det kommer säkert bli exakt lika jobbigt som förra gången I DETTA KALLA VÄDER :pMen efter känns det så bra :P Puss på er!

E M E L I E     J U L I U S S O N

ingen bild.

I DETTA KALLA VÄDER

Nu drar jag på träning det kommer säkert bli exakt lika jobbigt som förra gången I DETTA KALLA VÄDER :pMen efter känns det så bra :P Puss på er!

E M E L I E     J U L I U S S O N

ingen bild.

MAMMA DÅ

Hejsan, nu sitter jag här hemma med halsduk och mössa för att någon person i detta hus hade glömt stänga fönstret till sitt sovrum. så det var iiiiiskallt när jag kom hem :P Sann historia men vi ska skämta med mamma som är boven i detta när hon kommer hem :P Jag har ätit middag och det blev pinjenötsbiffar med risotto. Snacka om god mat :) Puss på er!


MATTE I EN TIMME

Halloj allihoppa. Idag var det skola och det var det säkert för de flesta av er också :) Jag hade föreläsning i fysik 2 gånger kan man säga :) Sen jobbade jag matte som jag också ska göra nu i en timme :) Senare är det träning jag får se vad jag gör innan :) Puss på er!

E M E L I E     J U L I U S S O N

EN bild Debbie tog igår :)

IFORM

Nu sitter jag och Debbie och kollar tider på iform. Det fanns inga core vi hinner till men vi åker dit för att gymma istället :D Det blir första gången Debbie vill åka med mig! :D KUL! Puss på er!

VÄRSTA MODELLEN

Hejsan, nu sitter jag hemma hos Debbie och vi har vart ute och fotat i regnet, det är så fint med ute ljuset det blir av snön :) Debbie ser ut som värsta modellen :P Puss på er!

Är nt i skrapan och kollar utsikten önskar...

foto0243 (MMS)

Är nt i skrapan och kollar utsikten önskar jag hade kameran med mig :P kram


Hejsan, nt sitter jag inne i stam med mina...

foto0238 (MMS)

Hejsan, nt sitter jag inne i stam med mina föräldrar sen ska vi gå på bio och se little fockers :D Jag har beställt en lammfile min favorit :P puss på er!


EN LITEN GREJ

Hejsan, idag blir det nog ingenting gjort för mig, jag ska göra en liten grej för Elenore nu sen får vi se vad jag hittar på sen :) Imorgon är det dags för styrketräning det ska bli kul, det känns så bra efteråt :P Puss på er!



SOM IGÅR

Hejsan, idag har jag pluggat svenska och matte igen än så länge :P Jag längtar tills klockan slår 12 för då är det dags att göra pannkakor :D Och det är fredag känns skönt jag har ju fått en liten långhelg kan man säga fast med plugg :P Katten ligger bredvid mig och hon är en hejjar på matte ;) Puss på er!



EGYPTEN


UTVECKLINGSSAMTAL

Och nu drar jag till skolan för att ha mitt sista utvecklingssamtal. Känns skönt att jag kommer att få prata med Per och få allt jag vill säga angående mina betyg. Vi får se hur det går... Puss på er!



BILDER FRÅN EGYPTEN

KOMMER IKVÄLL
Hejsan, jag har nu gjort ett helt svenska steg plugga matte steg 24 och läst och börja kolla lite på steg 24 svenska som jag kommer börja med imorgon :) Jag har lovat en kompis nu att jag ska lägga ut en liten bildbomb från egypten för att hon ville se lite mer bilder, så dom kommer ikväll :) men hon har fantastiska bilder på sin sida så här är den: http://agilityozzy.blogg.se/
Kram!



SVENSKA OCH MATTE

Hejsan, idag har jag hemstudiedag och jag ska plugga i ungefär 5 timmar. Jag har bestämt mig för lite svenska och matte :) Sen ska jaMen först ska jag käka lite frukost :) Puss på er!



SKÖNA KALLA VÄDRET

Hejsan, nu drar jag snart på träning i det kalla sköna vädret jag känner att det kommer bli mycket jobbigare att springa här än det var i Egypten för man har så mycket kläder på sig... Det kommer bli lättare när vi får de nya overallerna :) Kram



NATIONELLAPROV

Hejsan, idag har jag varit och pratat med lärare om mina betyg sen så har jag vart på kp sen så var det inte så mycket mer :) På måndag börjar allvaret för mig :) Jag har också kollat nationellaproven och vi kommer börja V.6 och sen har vi 10 prov :) Så det är inte så himla farligt :) Puss på er!




SKOLA

Hejsan, nu är det dags för att ta och lägga sig i sängen :P Det ska bli så kul att klä på sig imorgon och  gå in i garderoben nu när jag har köpt så fina kläder :) Jag älskar när man stoppar in nya kläder :) Plugga i skolan nu allihoppa det ska bli en bra vårtermin år 2011 ;) Puss på er!



VAD DU INTE VISSTE OM EMELIE





Hon tål inte stenfrukter. Det är frukter som äpple, päron och nektarin om hon äter skalet på dessa frukter börjar det klia i halsen och hon kan inte andas. Så istället för frukt så kan hon ju svulla godis ;) naaajs ju ! haha

Och sen är hon en lirare på att städa :D


TV-SERIER



Jag tänkte köra hiss och diss inlägg av Debbie!

HISS
+ SOLSIDAN är en mega hiss ! Den absolut bästa svenska serien och bara längtar tills det börjar igen den 16/1 på  söndag.

+DESPERATE HOUSEWIVES går inte att sluta titta på. Är helt klart beroendeframkallande och jag har precis börjat titta på den från säsong 1 igen. Men tyvärr så har det uppehåll på tv just nu...


DISS

-SOUTH PARK har jag aldrig förstått mig på. Det verkar tråkigt men det kanske är för jag aldrig gett det en chans ?

-STARGATE OCH SMALLVILLE suger helt enkelt.





Nej det här måste nog alla hålla med om ! :D  Fast nu sa EmeliE att hon gillar smallville så ja ja så kan det va... :D

TACK O HEJ !



SHOPPING ÄLSKAR JAG

Hejsan, har kommit hem från Nacka nu med Debbie jag hittade allt jag sökte :D En hatt ett par gröna byxor och en tunika, det var en liten extra grej :) Debbie hittade också massor :)


FORUM NACKA

Hejsan, nu ska jag börja gå mot busshållplatsen snart för att möta upp Debbie som går en jätte lång skoldag idag. Hela 2 timmar :P Jag hoppas att jag hittar en massa fina kläder :) Puss på er!



FICKOR

Hejhej, aa nu skriver jag för att jag är hemma, ska gå och duscha sen kanske sätta på en film och somna :D Imorgon drar Debbie med mig till Forum Nacka för att hon har så mycket pengar :D Rologt va? Haha, nej men jag har hittat ett par byxor som är gröna fast det är inte jeans de har massa fickor :) Ni kanske får se dom imorgon :D:D Jag har gett upp på att leta efter höga byxor just nu för jag har inte pengarna än :P Men en hatt ska jag leta efter ;)


Av Debbie fick jag ett fint rött läppstift och en blus kan man säga :D Jag kommer visa vad jag fick av Sofi Ida och Elin när jag har allt hemma :P

MÖTE

Nu drar jag och Emelie till torvalla för ett spelarråd, haha nej men vi ska på möte nu :D Jag blev precis klar :P Puss på er!

EMELIE

DET VAR EMELIE SOM VALDE BILDER .DS. hihihihiHIHIHIHIhiHiHiHIHIH
HEJ DÅ

HEJ

>Hejsan DEBBIE här hoppas livet leker och solen steker ! :D hahahaha ses
PS. EMELIE GILLAR INTE NÄR MAN INTE SKRIVER MED PUNKTER SÅ ......... DS

DEBBIE´s

Hejsan, är hos Debbies för snart har vi möte med fotbollslaget :P Det ska bli lite kul för det är våran nya tränare som ska prata :) Debbie ska skicka in en uppgift så skriver när jag kommer hem :) Puss på er!

BARA SLÖAT

Gud vad jag har slöat nu på morgonen. Just nu ska jag städa badrummet lite sen plocka upp lite på mitt rum sen ska jag vara med Ida, Elin och Sofi :d Det ska blli trevligt :) Nu på morgonen har jag kollat på film och bara tagit det lugnt, ganska skönt men det känns som om att det är det jag har gjort hela lovet... Men det är det till för ellehur? :D Jag ska städa lite fort sen vill jag snabbt ut och ta ett kort på Skrotis i snön :D HÄRLIGT! Puss på er!



ETT TEST SOM ALLA ANDRA GÖR

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1.
Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Åh, när ska vi ses då?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Du kan ju prata med Elin om vilken buss hon tar också

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Åh kul! Vad tidigt du vaknade

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Gott nytt år. Välkommnar 2011 med öppen famn

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Gr8! Vart är du?

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad bra!

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Jag är alltid arg :@

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Receptet!!

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vad bra! Tack förresten för lånet

10.
Din romantiska replik?
Hur mycker är klockan?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
När skulle du vara i stan?

THE NOTEBOOK

EN AV DE BÄSTA FILMERNA JAG SETT!

Det var en väldigt fin film och jag gillar dessa romantiska filmer med fina slut! En fin del var då slutet som var hur paret det handlade om dog, låter konstigt men det är sant.

Jag har hittat en sida där man kan gå in och söka på en film och sedan kolla på den gratis :D Jätte roligt för då kan jag se vilken jag vill :)

Här är länken till The Notebook ssen så fattar ni hur ni gör själva, annars är det bara att fråga ;)

http://www.moviewatch.in/watch-2062-The-Notebook



MOSTER VERONIKA

Hejsan, nu är jag färdig fixad för att åka hem till min moster för att fira hennes födelsedag. Hon fyllde egentligen år den 25 december men vi var då i Egypten :P. Vi ska åka om kanske en halvtimme :) 

Igår gjorde jag ingenting förutom att spela cup då, som inte var så kul... Idag är alla kompisarna borta så det kommer inte hända något annat idag heller :P Jag kommer ta med mig kameran till svartbäcken eftersom det är ganska så fint väder ute :) Då kanske jag kan ta ut kusinerna så jag får fota dom lite innan solen försvinner helt :D Puss på er!




ABSOLUT INGENTING

Hejsan, sitter med Elenore och hennes kompis Evelinn och vi ska sättaa på Buzz spelet :D Jätte roligt!
Idag har jag inte gjort någonting efter fotbolsscupen ganska skönt men tråkigt, jag fick intte ens sitta i Elenores rum och läsa för att ha lite sällskap :O Taskigt! Haha. Puss på er!

Ni måste tro att jag älskar min vita tröja....


INOMHUSCUP

Är jätte tråkigt.   

Idag har jag vart på Torvalla hela dagen och spelat fotboll, och det är ju kul men inte inomhus.
Finns inte mer att säga om min dag  då :P



DÖSKALLAR

Hejsan, nu har jag vart hos Sofi och träffat tjejorna sen så var vi i handen och köka lunch och kolla lite på reorna :P Vi åt subway :D Sen så gick vi runt lite och jag köpte ÖRHÄNGEN :D Ett stort :) Sen så ska jag leta efter höga byxor, gröna byxor och en hatt :D Hoppas jag hittar lite snygga kläder :D:D Puss på er!

Ni får se bilder på julklapparna när jag har alla hemma :P

VITA TJOCKTRÖJAN?

Hallo, nu ska jga börja fräscha upp mig lite så att man inte ser helt nyvaken ut när man ska träffa kompisarna :D Sitter i min vita tjocktröja men den kan jag ju inte ha på mig... Eller? Jag ser trots allt brunare ut i den :P Puss på er!

Vad tycker ni? xD


JULKLAPPAR

Hejsan, idag ska jag träffa Sofi, Elin och Ida :D Det ska bli så kul att träffa dom! Vi ska byta julklappar med varandra :) Vi ska träffas klockan 12 hos Sofi som det ser ut nu, men jag har ett problem... Jag hittar inte riktigt till Sofi om det är hemma hos hennes mamma vi ska vara :P Puss på er!

En liten del av den julgran vi hade i Egypten


NYRAKAD

Jag hade blivit lite långhårig i Egypten så min pappa var snäll och hjälpte mig med att fixa det, så han plockade fram sin rakapparat och rakade det till 7mm :) Nu ska jag ta och duscha av allt hår på axlarna :P Puss på er!



SKROTIS ÄR HEMMA IGEN!

Äntligen har vi hämatat hem lilla Skrotis från katthotellet, jag har saknat henne så! Hon som tur var kom hon ihåg oss för så fort vi kom in började hon gosa med oss :D Puss på er!



THE RED SEA


Hejsan, sitter nu och kollar på Drive me crazy, en tonårsfilm, handlar om... Äh det är en tonårsfilm gissa vad den handlar om :P

En sak jag missade i Egypten var att bada i havet. Regeringen hade stängt av våran strand så bada fick vi inte... Tråkigt eftersom de har så coola fiskar men man fick gå ut typ 4 meter så man såg lite fiskar och jag fick ganska så bra bilder på dem i alla fall :D Puss på er!


MIN LILLA FOTOMODELL

Hejsan, har nu kollat igenom alla bilderna från egypten för att fixa vissa bilder så jag kunde se dom :P Eftersom de är fotde med vissa inställningar kan inte min dator visa upp dom... Men nu så är det fixat :D

Em timme innan vi skulle gå på bussen igår till flygplatsen fick jag äntligen fota Elenore som blir så fin på bild :D Hon blev bra på varenda en :D
Puss på er!



HEJSAN DATOR

Nu har jag kommit hem sovit och blivit klar med hälften av uppackningen  :D Jag har haft det så bra i egypten vi har haft bra väder varje dag förutom 2 dagar då det regnade och blixtra :O Det har det aldrig gjort när jag varit där...
I Egypten har vi ridit på kameler i öknen och hälsat på beduinerna (stavning) som bor där ute och de är helt isolerade från civilisationen (stavning igen :P). Det var väldigt häftigt, vi klättrade upp på ett berg och fick se solnedgången så coolt! :D Jag kommer inte berätta allt vi gjort i ett inlägg så det kommer komma flera om Egypten :D



Har nu landat i kalla sverige känns skönt ...

Har nu landat i kalla sverige känns skönt har längtat hem lite. Jag skriver kanske igen när jag kommer hem annars imorgon :D puss på er! :)