Fotografias

Hej nu visar jag er vägen till min nya blogg, lite enklare helt enkelt.... :) Puss på er!


TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA DIT

GRATTIS

GRATTIS TILL MIG SJÄLV PÅ MIN 15-ÅRSDAG! :D Haha, idag har nästan hela släkten kommit hit för att fira mig väldigt trevligt och jag fick jätte fina och bra presenter !:) Ikväll ska jag ut med tjejorna och killarna :) Det ska bli trevligt, vi ska kolla på bio! Och för att fira är det en film med 15-års gräns :D Jippie! :) Puss på er!

Detta jag har på mig fick jag av mamma :)

STELLA

Hejsan, idag har jag bara vart en timme i skolan. På den timmen så gjorde vi en fyisik labb i nationella och konstigt nog gick det bra för mig :P Idag ska jag lämna min dator till Sara som är snäll och installerar photoshop! Väldigt bussigt av Sara och hennes pappa! När jag lämnat den ska jag åka och jobba på Chilla lite, för att se hur det går till när vi stänger :) Det ska bli kul! Sedan har jag inget planerat :P Puss på er!

Kommer ni ihåg Stella?

Detta är hon nu :)

TIDIG FÖDELSEDAG!

Hejsan, idag har vart både en otursdag och en bra dag! Jag hade det jätte roligt i skolan. Men när jag skulle till skolan kom jag inte på bussen för mamma hade spärrat mitt busskort istället för Elenores -.- Men sånt händer :) Sen när jag skulle hem från skolan så skulle jag skicka en bussbiljet via sms, men då var min mobil spärrad för sådana tjänster -.- Men Sofi var gullig och köpte en åt mig, TACK SOFI! :D Sen kom jag hem och vi åt en jätte god middag nämligen min födelsedags middag! :D Vi forar den tidigare eftersom halva familjen åker till Örebro imorgon :P Sen så fikade vi, jätte gott! och så fick jag presenter: En jätte fint ''träd'' man hänger smycken i :D En ask jag sk alägga mitt smink i och en STÅLSTRÄNGAD GITARR! :D Min dag är bara bäst av alla fina presenter! :D Elenore var väldigt behävande! Tack syrran! :D

nu känner jag att det blir ett väldigt långt inlägg.... :P Puss på er!


SNODDAS

Hejsan, nu skiner solen och jag hoppas det kommer vara sådant här väder nu några dagar framöver så att all is och snö försvinner :D Idag har jag kollat klart på Hellcats sen har jag och Elenore bakat snoddas till min födelsedag! :D Mums, de blev jätte goda! :) Nu sitter jag kollar på reprisen på DHW på 5:an :) Älskar programmet! :D Nu ska vi äta lite sen lunch :) Puss på er!

Detta är våra goda bakelser! :D
resize_p1401_20- (MMS)

INSTÄLLD

Hejsan, idag gick man upp tidigt klockan var 7.40 när den ringde, så jag gick och åt frukost och gjorde mig sedan i ordning för match. När klockan sen var 8.55 och vi skulle börja åka mot Huddinge, så ringde deras tränare upp och sa att matchen är inställd pga att det snöade igår kväll. Men det va ju jätte lite snö! Så nu är jag ganska irriterad på att de gjorde så att vi behövde gå upp tidigt och gå lägga oss tidigt för att sen veta att det inte blir någon match! Jippie!

Men nu släpper vi det för istället åker jag och jobbar på Chilla :D Jippie! Puss på er!


VINTER HELA ÅRET?

Nej tack! nu har det snöat i ungefär en timme. Detta gör mig tröttsam. Hur långe ska denna vinter fortsätta? Snart flyr jag landet och flyttar till Florida eller Afrika! :D Jag trodde att det var 1 april när pappa sa att han hört att det skulle bli 10-15 cm snö ute... Jippie! Då blir det säkert inte nån match imorgon heller för att det är snö på planen.

När ska detta försvinna?

ÄNNU EN GÅNG TÄNK PÅ VAD NI SÄGER ELLER GÖR

Hejsan :) Idag fick vi sluta lite tidigare för att vi stannat och kommit tidiagre så mycket på sistone :) Så det var sn'lt av våra lärare tycker jag :D Denna vecka har gått väldigt bra för mig :) 2 matte steg, bilden, biologin :) Så jag har inte slutat vara duktig i skolan :D Haha, men det går så mycket bättre för mig i Kunskap :) Idag satt vi i matten hela dagen och jag såg också videon för Pinks låt Fucking perfekt för första gången :) Och jag måste säga att jag får gåshud att få se vad den egentligen handlar om... Puss på er!

OBS! Det tar lite tid innan hon börjar sjunga!

Pink - Fuckin Perfect - Official Music Video found on Pop

TÄNK PÅ VAD NI SÄGER TILL ANDRA MÄNNISKOR

Jag vet inte om just denna video är sann. Men den skulle lika gärna kunna vara det. Men såhär går det till i vissa skolor. Kolla färdigt och tänk efter när du säger NÅGOT till NÅGON.


MYCKET MUSIK

Hejsan, idag hade jag det riktigt kul i skolan :D Jag jobbade bra med matten men sen så hade vi mycket musik idag också med vårat ''band'' jag tycker vi börjar bli riktigt bra tjejor! :D Vi hade en liten reserv på trummorna idag :P Så tack till duktiga Camilla! Och Ida du är jätte duktig på pianot så du kommer kunna spela den :) Inte ens jag kan den än och jag har spelat den i snart en månad :P Puss på er!

Sofi den här är ganska cool! :D Lite läskig kanske.... (synd bara att nån har målat över den)




BALKLÄNNINGAR

Hejsan, har inte skrivit idag för att jag inte hunnit :P Först åkte jag direkt efter skolan till Hornsgatan med Sofi Sofia Tove Amalia och Paulina och kollade balklänningar. Rikitigt trevligt. Vi hittade några fina och vissa blev nöjda med de dom hitta! Sofi tyckte inte hon passade i n¨got, men det tyckte jag! Jag hittade en jag tyckte va fin :) Amalia provade en rosa jätte fluffig prinsess klänning men det var för skojs skull tror jag :P Sofia httade en jätte fin lila som hon var jätte fin i och tyckte om och samma med Paulina. Tove var som Sofi, men jag tyckte de passade i alla klänningar :P
Senare hade jag träning och nu ska jag lägga mig i sängen :D Puss på er!


Sofia var en av de 5 söta som var med idag!





LÄS ALLT!

Hejsan, jag har nu gått med ett evenemang på facebook med en namninsamling emot Kinas pälsfarmer. Jag älskar djur och när jag ser något sådant, som är så hemskt att man börjar gråta, blir jag riktigt arg. Om du är känslig mot lite allvarligare bilder kolla då inte på denna video men ni andra som törs se denna kommer inte kunna se mer änn 15 s. KOLLA HÄR! Om ni nu är emot detta så kommentera så ska jag skicka en inbjudan till dig på facebook!

Usch vilka hemska människor det finns. Om de nu så desperat vill ha en päls, söv bara ner djuret ordentligt så att det slipper plågas till sin död, annars har jag en ännu bättre lösning: sluta ta päls och använd fejk istället! Man ser ju ändå ingen skillnad!


Detta var några av mina åsikter av 1000 fler! Hoppas ni känner samma sak.

Kolla även här vad de gör mot våra husdjur! Jag tror inte jag behöver säga vad jag tycker om det här! Jag börjar bokstavligt talat att gråta!

JAG ÄLSKAR MITT JOBB

Hejsan, igår jobbade jag i stort sätt hela dagen och som jag ville fick jag lära mig kassan :D Jag bara älskar mitt jobb! Speciellt eftersom jag kan göra allt där så jag slipper göra en sa hela dagen, det gör det hela så roligt! :D Idag redovisade jag ett matte steg :D Perfekt!
Jag tror denna vecka kommer gå bra för mig, förutom fysik provet då eftersom jag aldrig haft någon riktig fysik kommer jag inte kunna något. Men eftersom det går bra för mig i andra ämnen kommer jag, som alla andra som har modernaspråk, ta bort ett ämne och då blir det fysik.
Mohaha! Puss på er!


JOBBADAGS

Hejsan, nu har jag sovit ut hela natten :) Och idag är det jobbadags! :D Jätte roligt hoppas jag får lära mig kassan snart :) Åsa säger att det ska bli kul! :) Nu ska jag bädda sängen och byta sängkläder :) Puss på er!


ANDRA HALVLEK

Hejsan, idag var jag och spelade match, det gick bra andra halvlek, den första var vi för snälla :P Men andra så ägde vi dom! :D Sen åkte vi till Nynäshamn för att gratta farmor och Moa, jätte trevligt, fick även träffa Torres och Iza. Dem är så söta! :D Jag fick även veta att alla Moas valpar hon sålt mår jätte bra allihop och på tisdag ska hon träffa Stella :) puss på er!

Detta är Stella om ni inte kommer ihåg :)


HATA MELODIFESTIVALEN

Det måste ju vara något fel med röstningen! Jag hatar Eric Saade och jag förstår inte att han vann :O Jag ber om ursäkt till er Saade-lovers men Popular är jätte dålig! Säger bara en sak: Vi kommer behöva kvala nästa år också ;) Puss på er!


HALLELUJAH!

Hej :D Nu är det helg, sååå skönt! Det har bara gått en vecka efter sportlovet. Men alla nationelle prov gör en så trött på skolan... Så varje helg är behövd :) Men nu ska vi inte oroa oss för det, jag sover i alla fall inte dåligt :D

I helgen blir det en match jag ser mycket fram emot ! :) Idag vet jag inte vad som händer :) Puss på er!


Vad tror du är bakom busken? :)


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag har försökt att bli bättre på att skriva men det går helt enkelt inte. Det kanske blir bättre när snön försvinner :D Idag fyller min älskade faster Moa och min farmor Mona år! :D Grattis till er! Jag hoppas de får en bra födelsedag :)

Idag är det freeeedag! :D Skönt, jag vet att det precis var sportlov men helgerna är min högtid :P Imorgon ska jag spela match! Wihooo :D Och på söndag ska jag jobba! Jippie!
Puss på er!

Detta är min faster och hennes hundar :)

CHILLA PÅ CHILLA

Hejsan, jag har inte kunnat skriva för att jag har haft ganska så fullt upp denna helg :) Men de har vart jätte bra! Idag jobbade jag igen på Chilla, JÄTTE ROLIGT :D Det var inte så mycket folk så det var ganska så lugnt ;) Jag hoppas att jag får fortsätta :D Puss på er!



Första dagen på nya jobbet :D

foto0274 (MMS)

Första dagen på nya jobbet :D


STUKAD FOT

Hejsan, på grund av att det uppfanns något vid namn stuka foten kan jag inte spela match i helgen. Och det är ju bara underbart ! :D NOOOT! Jga kan knappt gå så nu får jag inte spela :( Hoppas detta inte varar länge... Idag ska jag ha utvecklingssamtal och sen ska jag till Chilla igen och prata med Åsa :) Puss på er!



GLASS I STORA LASS

Hejsan, nu sitter jag Ida och Elenore på mitt rum och kollar teve med magarna fulla med glass! :D Jag har stukat foten också och det är ju inte så kul :P Puss på er!


MÖRKT MÖRKT MÖRKT

Hejsan, nu är jag hemma och bredvid mig sitter söta Ida :) föräldrarna tyckte det va fint och det tyckte Ida också så det var ju bra :) Puss på er!



Hejsan, nu har jag färgat håret men jag bl...

Hejsan, nu har jag färgat håret men jag blev inte sådär jätte nöjd... Jag hade en bild framför mig men håret blev för mörkt. Det ska bli kul att se vad alla andra tycker :) puss på er alla! Ni får en bild när jag kommer hem :)


EN VÄNSKAP UTAN FÖRTROENDE ÄR SOM EN BLOMMA UTAN DOFT

.
.
Hejsan, nu väntar jag och DEbbie på att hennes hår ska torka innan vi beger oss av till Porten :) Det ska bli så kul att få en ny färg i håret :D Vi har också hunnit med att färga Debbies hår denna morgon, så nu har hon lite mörkare hoppas vi :) Efter det ska jag kolla på Chilla :D JIPPIE! Då ska Åsa visa mig lite saker :) Det kommer bli så kul! Senare ska jag kanske träffa sötnosen Ida, och då får vi se vad vi hittar på :)
Puss på er!

FÄRGA HÅRET

Hejhej, idag har jag och Debbie haft liten chilldag :P Vi fotade lite kollade på dhw och åkte sedan till brandbergen för att lämna in Debbies proffsiga CV sen så åkte vi på träning :) Idag gick den jätte bra för mig :) Allt funkade som det ska :) Imorgon blev det inga skidor som vi ville men jag ska då färga håret och kolla på mitt jobb :D Puss på er!


Ge mig sommar!


TISDAG

Tjenamors :D Idag har jag vart i staden med Debbsie. Jag hittade en tröja på hm som jag blev förälskad i å jag köpte den. Efter någon timme tröttnade vi så vi åkte och köpte lite gurka till dagens fredagsmys! MUMS.
Nu sitter vi på mitt rum och ska göra något riktigt roligt.
Skriver sen PUSS OCH KRAM!


NYA KLÄDER & SMYCKEN

Detta köpte jag igår + ett vanligt grått linne :) Puss på er